ΣΥΡΙΖΑ: «Πράσινο φως» από τον Τσίπρα για τη συμμετοχή Πολάκη στα ψηφοδέλτια

Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό προκύπτει μετά την εισήγηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, καθώς είπε πως «μπορεί να επανεξεταστεί η απόφαση που έχει ληφθεί», ενώ έκανε λόγο για «γενναία αυτοκριτική», μετά την απολογητική επιστολή του κ. Πολάκη.

Ο κ. Τσίπρας στην εισήγησή του είπε πως η αυτοκριτική «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κομματικής λειτουργίας και δεν τη βλέπουμε συχνά» κάτι που «αποτελεί πράξη πολιτικής ευθύνης».

«Μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή αυτοκριτικής» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει και δέσμευση όλων (“φωτογραφίζοντας” ουσιαστικά τον κ. Πολάκη) πως δεν θα επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά και θα εκπέμπεται ενιαίος πολιτικός λόγος.

«Για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς που στέκονται κριτικά απέναντί μας. Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές, ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.