Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μπετόν αρμέ η Ελλάδα μας με τέτοιο Πρωθυπουργό…

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε στο στούντιο του Open η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν Πρωθυπουργό για τον οποίο η Ελλάδα θα πρέπει να είναι υπερήφανη, καθώς έχει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα γνώσης και ικανοτήτων!

Ένας Μωυσής, ένας πραγματικός Μεσσίας, με ηγετικές ικανότητες τόσο καλά κρυμμένες, που κανένας δεν ήξερε ότι τις διέθετε. Ούτε καν η ίδια του η αδελφή.

Η πρώην ΥΠΕΞ βαθμολόγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με πολύ υψηλό βαθμό για τις μέχρι τώρα επιδόσεις του και μοιράστηκε με το κοινό το εξής: «Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανένας δεν ήξερε ότι τις είχε! … Δηλαδή συνδυάζει πράγματα ο Μητσοτάκης τα οποία πολύ δύσκολα να τα βρεις».

Και εξήγησε κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη για τις γνώσεις του Πρωθυπουργού: «Βρε παιδί μου, ξέρει πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα, η δική μου (σ.σ. δική της;) η γέφυρα στα Χανιά»!

Ορίστε λοιπόν! Μπετόν αρμέ η Ελλάδα μας με τέτοιο Πρωθυπουργό…

Αμήχανη, πάντως, έμεινε η κυρία Μπακογιάννη, όταν της ζητήθηκε να βάλει βαθμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή των προσώπων της Κυβέρνησής του…

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.