Ποιοι βοήθησαν τον Κυριάκο να γελοιοποιήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Ένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε ποτέ να καταφέρει να εξευτελίσει μόνος του μία χώρα με τέτοιον τρόπο χωρίς «βοήθεια»

Το τεράστιο φιάσκο με το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων που όπως είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2020, θα έφερνε εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, έγινε εντέλει εις διπλούν. Στη Βουλγαρία και τα Σκόπια.

Προσθέτοντας άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα γελοιοποίησης μίας ολόκληρης χώρας και της εξαπάτησης ενός ολόκληρου λαού. Μία αλυσίδα που ξεκίνησε από το περιβόητο έργο του Ελληνικού που κατάντησε «οικόπεδα με θέα θάλασσα», το «τσίρκο» με την υποτιθέμενη επένδυση της Microsoft, την εταιρεία συμφερόντων του συζύγου της Ούρσουλας που τσέπωσε 35 εκ. Ευρώ από το ελληνικό δημόσιο (έτσι προφανώς εξηγείται η ανοχή της Κομισιόν στον Κυριάκο), την περιβόητη Κοιλάδα που εγκαινιάστηκε το 2020 και μέχρι σήμερα δεν έχει στηθεί ούτε αντίσκηνο κλπ.

Φυσικά, τέτοια καταστροφή δεν θα μπορούσε να διαπράξει ουδείς πολιτικός, μόνος του. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος με το περιβόητο επιτελικό κράτος, φρόντισε να διαβρώσει τους αρμούς του πολιτεύματος, που κανονικά θα έπρεπε να ελέγχουν την εξουσία: Τα ΜΜΕ.

Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, θα το ζήλευε και ο Τσαουσέσκου. Πρόθυμοι αρθρογράφοι, να εκστομίζουν και να γράφουν τα πλέον παρανοϊκά κι απίστευτα πράγματα για τον πρωθυπουργό, το έργο του, την προσωπικότητα του, τις επιτυχίες του, δημιουργώντας μία εικονική πραγματικότητα που βοήθησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κρύψει την πραγματική καταστροφή.

Αυτοί ακριβώς οι δημοσιογράφοι, ευθύνονται που προβλήθηκε ως Μωυσής, ένας… Ραμσής!

Δεν είναι απλώς συνυπεύθυνοι. Είναι συνένοχοι.

Ας θυμηθούμε ενδεικτικά με αφορμή την εξέλιξη με το περιβόητο εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.