Το μόνο κόμμα στον πλανήτη που έχει δύο φορές την λέξη «κίνημα» στον τίτλο

Πολλά γράφονται αλλά όλο και πιο λίγες οι προσδοκίες για κάτι καλύτερο μετά και την τελευταία μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ οποίον και ναι μεν επανήλθε στην «μαρκίζα»
της παράταξης, αλλά ως συνθετικό ονοματος αυτή τη φορά, αν και ως πρώτο αρκτικόλεξο
από τα δύο που το νέο όνομα συνθέτουν.

Τώρα για πιό λόγο η λέξη «κίνημα» υπάρχει και στα δύο απ αυτά, δεν έγινε γνωστό. Ίσως για να τονιστεί πως κάτι θα αρχίσει να κινείται στο κόμμα, όπως ο πράσινος ήλιος που πάει κι έρχεται, ανατέλλων ο αρχικός, όμως ο τωρινός τί;

Θα περίμενε κανείς στο συνέδριό τους να γίνει κάποια, έστω καί υποτυπωδώς στοιχειώδης αναφορά για το προς τον λαό χρέος του κινήματος, όμως κανείς εκ των ομιλητών δεν το θυμήθηκε! Λες και δέν υπάρχει! Του νέου Προέδρου περιλαμβανομένου, που συμπεριφέρεται σαν να μήν γνωρίζει ότι υπάρχει.

Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει αφού «μαζί τα φάγαμε»! Τι ωραία που ξεχνούν! Όπως και το ιστορικό εκείνο «τρίλογο» θεμέλιο της Δημοκρατίας που λέει:Από τον λαό! Για τον λαό! Προς τον λαό; Και ευλαβικά ……δεν τηρείται εκ των τριών το τρίτο και τελευταίο!
Τώρα προς τα πού, αντί λαού, δεν μαθαίνουμε.

Όμως και η Νέα Δημοκρατία σαν «καλός μαθητής» δείχνει γρήγορα να μαθαίνει ακολουθώντας!

Και ο λαός να ψάχνεται,για να πληρώνει. Τί άλλο; Κι αυτό όσο ακόμα έχει. Αν έχει. Σύντομα και αυτό θα φανεί. Κατα τα άλλα οι εκλογές θα διεξαχθούν σε
δώδεκα μήνες! Ακριβώς!
Γιατί δεν λένε σε πόσες μέρες για περισσότερη «ακρίβεια»;Πάντα χρονική τέτοια. Μην τυχόν και υπάρξει παρεξήγηση καμία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.