Έξαλλοι στο Μαξίμου από την ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ!

Στο Μαξίμου βλέπουν «εκβιασμό Σαμαρά»!

Εκτός ελέγχου εμφανίστηκε στο συνέδριο ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ολομέτωπη επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά καθώς αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς Μητσοτάκη στη σημερινή του συνέντευξη στο Βήμα, όπου ξεκαθάρισε ότι ο συντηρητικός χαρακτήρας της ΝΔ, ανήκει στο παρελθόν!

Ο τ. Πρωθυπουργός εξερράγη. Εξευτέλισε τόσο την πολιτική ορθότητα και τις πολιτικές επιλογές Μητσοτάκη, τις επιλογές στα εθνικά θέματα αλλά και στο Ουκρανικό, στα ελληνοτουρκικά, στα θέματα ενεργειακής πολιτικής, στις εξορύξεις, στην απολιγνιτοποίηση, στην ακρίβεια.

Έκανε μάλιστα ρητή αναφορά στις δηλώσεις Μητσοτάκη που απέρριπτε το ενδεχόμενο των εξορύξεων ρίχνοντας του τις ευθύνες για την αποχώρηση των εταιρειών εξορύξεων!

Επιτέθηκε ακόμα και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, εξοργίζοντας τον Κυριάκο, κάνοντας αναφορά στον Εθνάρχη και την ρήση του «σε 30 χρόνια ουδείς γνωρίζει πως θα είναι οι ισορροπίες της δύναμης».

Η παρέμβαση Σαμαρά έγινε ενώπιον του Κυριάκου ο οποίος πραγματικά ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Με το περιβάλλον του να είναι στα κάγκελα, αφού τους συνέκρινε με το «Ποτάμι»!

Οι αντιδράσεις λοιπόν ήταν ακαριαίες. Ήδη από το περιβάλλον του πρωθυπουργού χαρακτηρίζουν τον Σαμαρά ως πολιτικό απολίθωμα, ενώ κάποιοι ακόμα πιο «σκληροί» λένε ότι όλη του η ομιλία έγινε στην ουσία για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό ώστε να «τελειώνει» με το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis και να μην περάσει την ευρωπαϊκη οδηγία για τους προστατευόμενος μάρτυρες!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.