Μητσοτάκης: Έχουμε πολιτικές που δεν είναι προτεραιότητα για μια κεντροδεξιά κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» της Κυριακής καθόρισε το πολιτικό πλαίσιο και ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα εξαντλήσει την τετραετία και συγκεκριμένα είπε ότι οι κάλπες θα στηθούν την άνοιξη του 2023, χωρίς να αλλάξει εκ νέου τον εκλογικό νόμο.

«Αυτοδυναμία δεν σημαίνει μονοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε και ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι μία δεύτερη αυτοδύναμη κυβερνητική θητεία.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως οι εκλογές κερδίζονται στο Κέντρο και ότι έχει κάνει πράξη την πολιτική διεύρυνση με μία σειρά από πολιτικές που δεν θα ήταν προτεραιότητα για μία κεντροδεξιά κυβέρνηση.

«Αν όχι η Νέα Δημοκρατία, ποιος και με ποια πλειοψηφία;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε πως έχει σχέδιο με ορίζοντα 10ετίας για τη χώρα. Όσον αφορά τα μέτρα στήριξης για το ρεύμα δήλωσε ότι είναι απολύτως κοστολογημένα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.