Έγκυρες Πηγές: Μάχη παρασκηνίου μεταξύ κορυφαίων υπουργών

Συνέδριο ΝΔ: Λιστομαχία για την εκλογή των μελών της Κεντρ. Επιτροπής

Την Παρασκευή στις 7 μ.μ. ανοίγει τις πύλες του στην Ανθούσα το Συνέδριο της Ν.Δ. με ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ευτυχώς οι σκέψεις να υιοθετηθεί ως βασικό σύνθημα το «Αυτοδύναμη Ελλάδα» του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείφθηκαν.

Αυτό που δεν εγκαταλείφθηκε είναι η διακριτική μάχη που δίνουν στο παρασκήνιο κορυφαίοι υπουργοί, νεοδημοκράτες, ακροδεξιοί του ΛΑΟΣ και πασοκογενείς να εκλέξουν όσο περισσότερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορεί καθένας. Θα γίνει λιστομαχία. Ενδιαφέρον.

Εκδήλωση για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα διοργανώνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών, με ομιλητές τους Πάνο Παναγιωτόπουλο, Σάββα Τσιτουρίδη, Νίκο Καραχάλιο, Βασίλη Καπερνάρο, Θανάση Σκορδά και Νίκο Νικολόπουλο.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Γιώργος Δημητρακόπουλος, Θανάσης Γιαννόπουλος, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Γιώργος Μπουλούκος. Δεδομένου ότι χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση της Ε.Ε. για την ελευθερία του Τύπου (η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα, κάτω και από την Αλβανία, στην κατάταξη), ούτε παραγγελία να την είχαν κάνει οι ριζοσπάστες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.