Λύγισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης…

Άπιαστο όνειρο πλέον το ψηφοδέλτιο επικρατείας για τον υπουργό επικρατείας

Ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έπαιξε τα ρέστα του το τελευταίο χρονικό διάστημα για να αλλάξει την απόφαση του πρωθυπουργού ο οποίος του είχε δείξει την έξοδο από το ψηφοδέλτιο επικρατείας, υποχρεώνοντας τον να κατέβει με σταυρό στις επόμενες εκλογές.

Ο υπουργός εξάντλησα κάθε περιθώριο. Ισχυρίστηκε ότι τα καθήκοντά του στο Μαξίμου δεν του επιτρέπουν να διεκδικήσει την εκλογή του με σταυρό, διότι είχε αναλάβει να σηκώσει το »σταυρό του μαρτυρίου» για την κυβέρνηση. Μπροστά στην αδιαλλαξία όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός επικρατείας, λύγισε…

Η φωτογραφία του κυρίου καθηγητή στο Παπαστράτειο για τον τελικό της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαμπαντέλ, όπου εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού, δείχνει ότι η «πόρτα» που έφαγε από τον πρωθυπουργό είναι οριστική.

Ο Γεραπετρίτης με κασκόλ του Ολυμπιακού

Υπό τον κίνδυνο να χάσει την βουλευτική ασυλία για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, έκανε την ανάγκη – φιλοτιμία και φαίνεται ότι ετοιμάζει το έδαφος για την κάθοδο του στην Α Πειραιά.

Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν τους Πειραιώτες «χρυσόψαρα», πιστεύοντας ότι μπορούν να τους εξαπατήσουν με χάντρες και …κασκόλ!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.