Σημίτης και βουλευτής της ΝΔ ομολογούν ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει το ΔΝΤ/ESM

Ο μαναιδκός άξονας του προγράμματος Μητσοτακη, εκτός από το να πλουτίσει την Siemens και την uber με τα ηλεκτρικα αυτοκίνητα και ταξί, είναι η μείωση φόρων στους πλουσιους, την οποία θα την καλύψει με φόρο 9% από το πρώτο ευρώ, ακομη και στους ανέργους, και επειδη ειναι προφανές ότι τα λεφτά που θα γινουν πισίνες και χαβιάρι, δεν καλύπτονται από την καθημαγμενη μεσαία τάξη, ήδη βουλευτές της ΝΔ και Σημιτης εχθες, προετοιμάζουν το έδαφος για νέο δανεισμό από το ΔΝΤ/ESM που φυσικά θα κληθούν να πληρώσουν παλι οι Ελληνες

Θυμίζουμε οτι κλείνοντας την τοποθέτησή της στην Βουλή, στις 17 Δεκεμβρίου η βουλευτης της ΝΔ κα Μάρκου εκτός του ότι χαρακτήρισε επί της ουσίας κλειστές τις τράπεζες, προανήγγειλε την επιστροφή του ΔΝΤ στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η χώρα αδυνατεί να βγει στις αγορές, τόνισε: «Μέχρι να ξανά έρθει το ΔΝΤ, αλλά τότε ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν θα είναι κυβέρνηση και φαντάζεται ότι θα παρακολουθεί από την εξέδρα πετώντας πέτρες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Λοιπόν σας έχω νέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κερδίσει μία άνετη αυτοδυναμία και θα σταθεροποιήσει την χώρα και η πλειοψηφία που θα έχει θα είναι συμπαγής, σταθερή και μακροχρόνια».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.