Πριν τρεις μήνες ο Κωστής Χατζηδάκης αρνιόταν πεισματικά κατώτατο μισθό που να έχει μπροστά το «εφτάρι» (τρία αποκαλυπτικά videos)

Tου Αργύρη Ντινόπουλου, δημοσιογράφου

Από το… 2018 (ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) ο σημερινός πρωθυπουργός αυξάνει τον κατώτατο μισθό!

Τα σχετικά videos είναι αποκαλυπτικά!

Στην πραγματικότητα, όμως, ο κατώτατος μισθός στα δυόμισι χρόνια της διακυβέρνησής του έχει αυξηθεί (μόλις πριν από δύο εβδομάδες) κατά 9 ευρώ (καθαρά) τον μήνα.

Σήμερα, δηλαδή, είναι στα 663 ευρώ (μεικτά).

Στην προηγούμενη συνέντευξή του (3 Νοεμβρίου 2021) στο Mega o πρωθυπουργός είχε αυξήσει πάλι τον κατώτατο μισθό.

Αλλά το ίδιο είχε κάνει και λίγους μήνες νωρίτερα στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Απόψε θα τον αυξήσει και πάλι στην συνέντευξή του τον Αntenna!

Aλλά το καλύτερο είναι αλλού.

Στην συνέντευξή του ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι αρμόδιος για τον προσδιορισμό της νέας αύξησης είναι ο υπουργός Εργασίας.

Δείτε , λοιπόν, το αποκαλυπτικό video με τον Κωστή Χατζηδάκη (στις 24 Οκτωβρίου 2021) όπου επί δυόμισι ολόκληρα τηλεοπτικά λεπτά (στον ΣΚΑΙ) αρνείται πεισματικά να ανεβάσει τον κατώτατο μισθό σε ένα ποσό που θα έχει μπροστά το νούμερο επτά!

(Ακολουθούνε τα videos με την αποψινή και με τις προηγούμενες συνεντεύξεις του πρωθυπουργού όπου επαναλαμβάνει τα της αύξησης του κατώτατου μισθού ο οποίος, κατά τα άλλα, παραμένει καθηλωμένος στα 663 ευρώ μεικτά)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.