Όταν ο Μητσοτάκης σνόμπαρε τις προβλέψεις των ειδικών για «έκρηξη» κρουσμάτων

Έκθετη ακόμα μια φορά η κυβέρνηση!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega, κατά την διάρκεια της οποίας, ο πρωθυπουργός υποστήριζε ότι το τέλος της πανδημίας έχει φτάσει. 

Ήταν 3 Νοεμβρίου όταν ο πρωθυπουργός δέχτηκε ερωτήσεις για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για νέο πανδημικό κύμα τον χειμώνα και έκρηξη κρουσμάτων που θα έφταναν τα 10.000. 

Και μπορεί ο πρωθυπουργός να απολάμβανε ανέμελες στιγμές στην Ήπειρο όταν χθες και προχθές τα κρούσματα εκτινάχθηκαν από τα 9.284 στα 21.657 ωστόσο κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση δεν είχε λάβει αμέτρητες προειδοποιήσεις. 

«Ξέρετε πόσες προβλέψεις έχω δει κατά καιρούς που πέσανε πάρα πάρα πολύ έξω;» έλεγε σνομπάροντας τους επιστήμονες και διαβεβαίωνε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στην οποία μάλιστα κατηγόρησε τους ανεμβολίαστους για τα δεινά που βίωνε η χώρα. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.