Ο Άδωνις, ο Ξενοκώστας και ο διαγωνισμός για τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος

Θα ενδώσει ο Γιάννης Πλακιωτάκης;

Το χούι του πλασιέ δεν το κόβει ο Άδωνις που μόλις λίγα χρόνια πριν ήταν ένας απλός πλασιέ βιβλίων. Καμία δουλειά φυσικά δεν είναι ντροπή. Τα χρόνια πέρασαν, ο Άδωνις Γεωργιάδης «εξελίχθηκε», όμως το χούι του πλασιέ δεν το ξεπέρασε. Μάθε τέχνη και άστηνε…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά τον κρατάει ακόμη στην θέση του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να τον διώξει, διότι του χρωστάει (ποικιλοτρόπως) την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δουλειές άνοιξαν, οι γνωριμίες διευρύνθηκαν και η επιρροή καθότι υπουργός, αυξήθηκε. Ο Υπουργός Άδωνις δεν πλασάρει ποια βιβλία αλλά σούπερ ντιλ. Συμπωματικά κάποια «ντιλ» αφορούν τον επιχειρηματία Πάνο Ξενοκώστα. Είναι γνωστή η αδυναμία του Υπουργού στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Το μισό υπουργικό συμβούλιο έχει να το λέει για τον υπουργό και την πίεση που ασκεί στους ίδιους ή σε συνεργάτες για δουλειές του κ. Ξενοκώστα.

b34a125b8b634fd0831e9ccda8708590

Ο επιχειρηματίας Πάνος Ξενοκώστας

Ως εδώ, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Υπουργός ανάπτυξης είναι ο Άδωνις, δουλειά του είναι να προωθεί υποθέσεις επενδυτών, εάν φυσικά αυτές πρόκειται να φέρουν ρευστό στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Μια δουλίτσα όμως που έφτασε στ’ αυτιά του Μεγάρου Μαξίμου και φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Υπουργός, αφορά σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Το ενδιαφερον του έγκειται όπως φημολογείται, για να πάρει την εργολαβία εταιρεία συμφερόντων του (ω! Σύμπτωση!) κ. Ξενοκώστα.

Ο επιχειρηματίας φυσικά καλά κάνει και πιέζει με κάθε τρόπο να φέρει δουλειές στην εταιρεία του. Ο Υπουργός όμως γιατί έχει τέτοια πρεμούρα;

Δεν μπορεί να πιστεύει πως έτσι θα φέρει την ανάπτυξη στον τόπο.

Εάν θέλει, μπορεί να πιέσει τον υπουργό ναυτιλίας της Ολλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας, της Ζιμπάμπουε η όποιας άλλης χώρας στον πλανήτη, να δώσει δουλειά στον κύριο Ξενοκώστα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας της Ελλάδας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης θα υποκύψει άραγε στις τσιριχτικές οχλήσεις;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.