Ποιος «ροκανίζει» την καρέκλα του Θ.Πλεύρη;

Η αποτυχία της κυβέρνησης να διαχειριστεί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο την πανδημία του κορωνοϊού φέρνει νέες αλλαγές στο υπουργείο Υγείας.

Προσφάτως ο Θάνος Πλεύρης αντικατέστησε τον Βασίλη Κικίλια και η Μίνα Γκάγκα τον Βασίλη Κοντοζαμάνη, παρόλα αυτά στο Μέγαρο Μαξίμου ήδη υπάρχουν σκέψεις για νέες αλλαγές!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαραβέγιας έχει τραβήξει τα βλέμματα του Μεγάρου Μαξίμου και δεν θα είναι έκπληξη τυχόν αξιοποίηση του στο υπουργείο Υγείας στην θέση μάλιστα του Θάνου Πλεύρη.

Ο – γιατρός στο επάγγελμα – Μαραβέγιας έχει καταφέρει να κάνει στην Μαγνησία αυτό που δεν κατάφερε το υπουργείο να κάνει στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μετά τα προβλήματα που ανέκυψαν στο νοσοκομείο του Βόλου, ο βουλευτής βγήκε μπροστά λόγω και της ιδιότητας του, κινητοποιώντας ακόμα και ιδιωτικές κλινικές αλλά και ιδιώτες γιατρούς, να συνεισφέρουν στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Την ίδια ώρα ο Θάνος Πλεύρης φαίνεται να αποτυγχάνει παταγωδώς καταγράφοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ φαίνεται ανήμπορος να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν πρέπει να απορήσουμε εάν δούμε ένα «μίνι ανασχηματισμό» στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κυβέρνηση δέχεται ιδιαίτερη πίεση για τις αποφάσεις της για τον κορωνοϊό και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βρει (ξανά) κάποιον υπεύθυνο για την αποτυχία της. Όπως όλα δείχνουν αυτός τελικά θα είναι ο Θ.Πλεύρης, ο οποίος προσφάτως δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.