«Οι πολίτες δεν είναι κοπάδι» είπε ο Γ.Α.Παπανδρέου: «Θα κάνουν πάρτι Κ.Μητσοτάκης-Α.Τσίπρας»

Ο Γιώργος Παπανδρέου, λίγα 24ωρα πριν από τον β’ γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του απασφάλισε κατά του αντιπάλου του, Νίκου Ανδρουλάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίστασε να αφήσει ακόμη και αιχμές για συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο (σ.σ. ο δεύτερος θα στηρίξει τον πρώτο στο β’ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ), ενώ επανέλαβε τις κατηγορίες σε βάρος του ευρωβουλευτή του κόμματος πως όταν ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ «μοίραζε καρέκλες» με τον τότε γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο!

«Οι πολίτες δεν είναι κοπάδι» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, και ουσιαστικά κατηγόρησε Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο για συμφωνία. «Δεν ξέρω», είπε, «ποια συμφωνία έχουν κάνει μεταξύ τους, δεν έχει σχέση με την παράταξη. Δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί, ας μας το πουν».

Κατά τον Γιώργο Παπανδρέου, εκείνος έχει αποδείξει ότι είναι έμπειρος πολιτικός, με αποδεδειγμένες ικανότητες, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι νέος, που δεν μπορεί να έχει παρουσία με εμπειρία και δεν μπορεί να αναδείξει την παράταξη!

Αν εκλεγεί πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα υπάρχει κενό στη Βουλή (επειδή είναι ευρωβουλευτής) και «θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας». Κατά τον Γιώργο Παπανδρέου, μάλιστα, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές μέσα στο 2022.

Συνεχίζοντας τις επιθέσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «δεν μας έχει πει τι ταυτότητα έχει που θέλει να πάει τη χώρα, που την παράταξη» και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι η λύση των προβλημάτων όχι η μοιρασιά της εξουσίας».

Σε εκείνο το σημείο κατηγόρησε ξανά τον Νίκο Ανδρουλάκη πως όταν ήταν γραμματέας του κόμματος «με τον Παπαμιμίκο (σ.σ. γραμματέα της ΝΔ) μοίραζαν καρέκλες, ενώ ζητούσαμε θυσίες από τον ελληνικό λαό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.