Απάντηση των ΑΝΕΛ στον Παναγιώτη Τζένο

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωση τους, απάντησαν στον Παναγιώτη Τζένο, ο οποίος ζήτησε με εξώδικο την δημοσίευση της αθώωσης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για την ιστορία και για την πλήρη αποκατάσταση του Παναγιώτη Τζένου, του Mr. Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», που με αστραπιαία αντανακλαστικά θυμήθηκε μετά από το 2017 να εκλιπαρεί για ένα τόσο ευτελές δώρο για το 2019, θέλουμε να δώσουμε κι εμείς μία γιορτινή «εντολή» στον δημοσιογράφο και εκδότη, κ. Νίκο Χατζηνικολάου:

Να δημοσιεύσει ότι η μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Καμμένου, αφορούσε στην συκοφαντική δυσφήμηση των τριών (3) ανήλικων παιδιών του, για την οποία κηρύχθηκε ένοχος ο Ιωάννης Κουρτάκης, εκκρεμεί, δε, η υπόθεση στο Εφετείο, και κηρύχθηκε αθώος ο Παναγιώτης Τζένος, επειδή το κατηγορητήριο δεν τον παρέπεμπε ορθά ως άμεσο συνεργό, αλλά ως αυτουργό.

Εάν του επιτραπεί, μάλιστα, από τον τόσο θιγέντα Παναγιώτη Τζένο, μπορεί να δημοσιεύσει στο σύνολό της την υπ’ αριθμ. 12957/2017 απόφαση του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που επικαλείται, βάσει της οποίας κρίθηκε ότι το αφεντικό του, Ιωάννης Κουρτάκης, ήταν εκείνος που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην στοχοποίηση ανήλικων παιδιών, και όχι ο ίδιος, που απλώς παρατηρούσε στωικά την συκοφαντική επίθεση σε βάρος τους. Έτσι, σίγουρα, θα νιώσει περισσότερο δικαιωμένος. Θα έχει, όμως, την ευκαιρία να αποδείξει αυτή τη φορά επί της ουσίας την αθωότητά του, όταν σύντομα (εφ’ όσον σταματήσει να ζητά αναβολές, μέσω του συνηγόρου του) θα δικαστεί για την ίδια αξιόποινη πράξη του, με νομικά ορθό κατηγορητήριο, μετά από μήνυση του ενήλικου υιού του Προέδρου του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», που επίσης στοχοποιήθηκε και συκοφαντήθηκε ως τρομοκράτης από την ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, της οποίας είναι ο παραγωγός της.

Διαβάστε:Αθώος ο Παναγιώτης Τζένος για τη μήνυση Καμμένου (ΕΔΩ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.