Εξοργίστηκε η Ελλάδα από τις ευχαριστίες του επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά στους Τούρκους!

Ευχαρίστησε προκλητικά την Τουρκία για την «συμβολή» της στην αντιμετώπιση της κρίσης τα πολωνικά σύνορα!

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ευχαρίστησε με ανακοίνωση του την Τουρκία για την «υποστήριξή» της στη μεταναστευτική κρίση που προκλήθηκε στα σύνορα της Λευκορωσίας και της ΕΕ.

Ποιον κοροϊδεύει ο επίτροπος; Παριστάνει τον άσχετο η λειτουργεί με δόλο υπέρ της Τουρκίας; Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ένα από τα μεγαλύτερα Think Tank των ΗΠΑ, Αποκάλυψε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας είναι Κούρδοι του Ιράκ, που φεύγουν από τις πατρογονικές τους εστίες για να γλιτώσουν τις σφαγές του Ερντογάν και την διαφθορά της ελεγχόμενης από τον Ερντογάν κυβέρνησης του ιρακινό Κουρδιστάν, αλλά ο Μαργαρίτης Σχοινάς ευχάριστη την Τουρκία!

«Έρχομαι στην Άγκυρα για να ευχαριστήσω τις τουρκικές αρχές για τα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα για να τερματιστούν οι καταχρήσεις που διαπράττονται κατά απελπισμένων μεταναστών από τα δίκτυα διακινητών μεταναστών και για να ενισχυθεί η συνεργασία μας για τη μετανάστευση και την ασφάλεια», γράφει ο κ. Σχοινάς στην ανακοίνωση του.
«Η  διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευθύνη και κοινή προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία  ».

Μιλάμε για το απύθμενο θράσος ενός ανθρώπου που αποδεικνύει ότι θα είναι πολύ πιο χρήσιμος εάν απλούστατα δεν κάνει τίποτα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.