Ο Θ.Τζήμερος ειρωνεύεται τους νεκρούς με κορωνοϊό: «Γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες»!

Μια απάνθρωπη ανάρτηση, η οποία άφησε άφωνους όσους την διάβασαν έκανε ο συνιδρυτής του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Θάνος Τζήμερος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά αρέσκεται στο ρόλο της αγελάδας που χύνει τον καρδάρα με το γάλα.

Ο Θ.Τζήμερος ειρωνεύτηκε με έναν απίστευτο τρόπο τους νεκρούς με κορωνοϊό, καθώς υποστήριξε με απόλυτη κυνικότητα ότι «γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες»!

«80 συμπολίτες μας σήμερα γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες αν εμβολιαστούν. #κρούσματα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter σε μια σοκαριστική ανάρτηση για τους 80 θανάτους με Covid-19 που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ.

 

Εκτός των άλλων ο Θάνος Τζήμερος δείχνει να είναι και αμαθείς, καθώς αγνοεί ότι στους νεκρούς περιλαμβάνονται και εμβολιασμένοι!

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 16 Νοεμβρίου 2021 ότι στους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ το 16.82% είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 547 (61.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 83.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 455 (83.18%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 92 (16.82%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι».

 

Ωστόσο, πέρα κι από αυτή τη «λεπτομέρεια» (ότι ο Τζήμερος νομίζει ότι όλοι οι νεκροί είναι ανεμβολίαστοι) πρέπει να καυτηριαστεί απ’ όλον τον πολιτικό κόσμο αυτή η πρωτοφανής, μαυρόψυχη στάση∙ δηλαδή να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που βρίσκονται στην κάσα και να λες –με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο- ότι τώρα που πέθαναν δεν υπάρχει περίπτωση να υποστούν παρενέργειες από τον εμβολιασμό. Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι να πεθάνουν; Να ριχθούν στον Καιάδα; Ο Τζήμερος τι σχέδια έχει σε βάρος τους αν –ο μη γένοιτο- αποκτήσει έστω και ψήγμα εξουσίας;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.