Εκλογικά «παιχνίδια» με τους μουσουλμάνους στήνει ο Α.Τσίπρας

Εκλογικά «παιχνίδια» με «σύμμαχο» τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης στήνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Το οδοιπορικό του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στα μειονοτικά χωριά της Ξάνθης αποδείχθηκε ένας αντικυβερνητικός και αντιπατριωτικός προπομπός, που μαρτυρά την απόγνωση του Αλέξη να επιστρέψει με κάθε κόστος στην εξουσία.

Περίεργες δηλώσεις Τσίπρα κατά την περιοδεία του στην Ξάνθη. Χαρακτήρισε παράδειγμα ειρηνικής και δημιουργικής συμβίωσης, ανεξάρτητα από τη θρησκεία που έχει ο καθένας, τον Ιασμο Ροδόπης και δεσμεύτηκε πως το κόμμα του στηρίζει και θα στηρίζει τις αναγκαίες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας.

Αντιπροσωπία του κόμματος με επικεφαλής τη Δώρα Αυγέρη, αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, και τη συντονίστρια της Ν.Ε. Ροδόπης Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, περιόδευσε στον νομό πριν από την επίσκεψη Τσίπρα, με πρώτη στάση τον μειονοτικό Δήμο Αρριανών.

Με χαρά που δεν κρυβόταν, το κλιμάκιο περιέγραψε την εμπειρία του γράφοντας: «Ημέρα παζαριού και οι άνθρωποι είναι οργισμένοι με τον νόμο για τις λαϊκές αγορές. Θυμός», αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι η θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρονται που μαθαίνουν ότι θα μιλήσει στην Κομοτηνή ο Τσίπρας. Έδωσε ψωμί στον φτωχό, λένε. Έδωσε ελπίδα. Από την κυβέρνηση δεν περιμένουν τίποτε. Τους είδαμε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.