ΑΥΣΤΡΙΑ: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ευχήθηκε» σε βουλευτίνα να την βιάσουν πρόσφυγες!

Την παραίτησή του μετά από τον σάλο που προκάλεσε δήλωσή του εναντίον της μιας πρώην βουλευτή των Αυστριακών Πρασίνων, υπέβαλε γνωστό στέλεχος του συγκυβερνώντος Κόμματος των Ελευθέρων.

Το γνωστό στέλεχος του συγκυβερνώντος στην Αυστρία ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος παραιτήθηκε από αναπληρωτής δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Γκρισκίρχεν της Ανω Αυστρίας και από κομματικό μέλος.

Πέραν της παραίτησής του, ο ίδιος θα έχει να αντιμετωπίσει και ποινική δίωξη εναντίον του, καθώς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρώην βουλευτής των Πρασίνων και πρώην αρμόδια του κόμματος της για θέματα μειονοτήτων και μετανάστευσης Αλεβ Κορούν, αναμένεται να προσφύγει την ερχόμενη εβδομάδα στη Δικαιοσύνη.

Στην χαρακτηριζόμενη ως πρωτοφανής σε χυδαιότητα και προκλητικότητα, ανάρτησή του, το στέλεχος του Κόμματος των Ελευθέρων, είχε «ευχηθεί» – ούτε λίγο ούτε πολύ – στην πρώην βουλευτή των Πρασίνων, να υποστεί «ομαδικό βιασμό από πρόσφυγες».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.