Αλέξης Τσίπρας: «Η ελληνική κοινωνία έχει αντισώματα για να νικήσει την πολιτική και κοινωνική πανδημία του κ. Μητσοτάκη»

«Καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για νέα προοδευτική κυβέρνηση»

Ιδιαιτέρως προεκλογική ήταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με προσωπικές επιθέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σιγουριά νίκης στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν, νίκη που «θα απαλλάξει την κοινωνία από το φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη» και «θα φέρει τη νέα νίκη απέναντι στη Δεξιά, την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σαν σε προεκλογική εκστρατεία, χαρακτήρισε τον αγώνα μέχρι τις εκλογές «κρίσιμο» και «ιστορικό». Και συνέχισε με επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Να απαλλάξουμε τη χώρα από το καθεστώς της ακραίας κοινωνικής ανισότητας, και της ακραίας φαυλότητας, που φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη. Και διαθέτει τη στήριξη των ελάχιστων που βλέπουν τη χώρα και τους ανθρώπους της ως υποζύγια της ιδιοτέλειάς τους….Έναν αγώνα απέναντι σ’ αυτούς που μέσα σε 2 χρόνια γύρισαν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω».

Προειδοποίησε μάλιστα ότι  η «η Ελλάδα θα βυθιστεί στην ανθρωπιστική κρίση και την κοινωνική διάλυση, αν δεν σταματήσουμε το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη … Γιατί η Δεξιά του κ. Μητσοτάκη, συνειδητά στοχεύει σε μια Ελλάδα στην οποία θα ευημερούν ελάχιστοι και θα υποφέρουν οι πολλοί».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.