Ο ΦΑΗΛΟΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΙ Ισλαμιστές και η βόμβα στο Κολωνάκι

Με στόχο την αγαπημένη του σπέκουλα κατά της κυβέρνησης, ο Κρανιδιώτης, σε ένα παραληρηματικού χαρακτήρα ποστ, μπλέκει, την Αριστερά, τους Ισλαμιστές, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη… Θεία Λειτουργία σε ένα μανιφέστο κατά της κυβέρνησης και υπέρ… της καταστολής.

Μόνο ένας ακροδεξιός σαν τον Φαήλο θα μπορούσε να συνδέσει την Αριστερά με τους μαχητές του Ισλάμ και να πιστεύει πως όλα αυτά που λέει μαζί… βγάζουν και νόημα.

Φυσικά το θέμα του ποστ ήταν η σημερινή έκρηξη βόμβας στο Κολωνάκι έξω από τον Άγιο Διονύσιο.

«Η σύγκλιση αριστεράς και μαχητικού Ισλάμ παράγει εγκλήματα, όπως την βόμβα στον Άγιο Διονύσιο. Επί ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν οι παρακρατικοί γενίτσαροι του να χτυπούν Ναούς και να διαταράσσουν την Θεία Λειτουργία. Θα σαπίσουμε κι άλλο και μετά η πιο σκληρή καταστολή θα είναι παλλαϊκό αίτημα», έγραψε.

Η σύγκλιση αριστεράς κ μαχητικου Ισλάμ παράγει εγκλήματα, όπως την βόμβα στον Άγιο Διονύσιο. Επί ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν οι παρακρατικοί γενίτσαροι του να χτυπούν Ναούς και να διαταράσσουν την Θεία Λειτουργία. Θα σαπίσουμε κι άλλο και μετά η πιο σκληρή καταστολή θα είναι παλλαϊκό αίτημα.

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.