Επικοινωνιακά τεχνάσματα made in USA, με τη «σφραγίδα» του πανάκριβου επικοινωνιολόγου!

Οι… τυχαίες συνομιλίες Μητσοτάκη με δύο δημοσιογράφους και τον καβαλάρη «Ντάλτον»

Πολλά «τυχαία» γεγονότα, που αξιοποιήθηκαν επικοινωνιακά από το πρωθυπουργικό επιτελείο, είχε χθες η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τύρναβο και στα Φάρσαλα.

Καταρχήν, μία τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με δύο δημοσιογράφους τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού (ΤRΤ 95,1), που άκουγε την εκπομπή τους και τούς τηλεφώνησε μέσα από το αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στα Φάρσαλα, πήρε τέτοια δημοσιότητα, ανάλογη με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη…

«Εντελώς “τυχαία”», έγραφαν τα δημοσιεύματα, «ο πρωθυπουργός άκουγε την εκπομπή που ήταν χιουμοριστική και αναφερόταν σε αυτόν και τούς έκανε έκπληξη τηλεφωνώντας τους. Μάλιστα, τους τηλεφώνησε λίγο έπειτα από τη στιγμή που είπαν “σιγά μην μας ακούει ο πρωθυπουργός…”. Μόνο που ο πρωθυπουργός, που τίποτα δεν του ξεφεύγει, τους άκουγε και τους έκανε έκπληξη».

Και ήταν τόσο αναλυτικά και λεπτομερή τα δημοσιεύματα, που περιλάμβαναν λέξη προς λέξη απομαγνητοφωνημένη όλη τη συνομιλία, με τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκο Χαϊδά να λένε στο τέλος ότι είχαν βγάλει παλιότερα σέλφι με τον πρωθυπουργό και να του λένε, επίσης, ότι, αν πετύχει στην οικονομία, θα είναι για πάντα πρωθυπουργός…

Ο Ντάλτον του Τυρνάβου

mitsotakis cowboy

Στον Τύρναβο, πάλι, συνάντησε, όπως φαίνεται σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον καβαλάρη «Ντάλτον». Τον πλησίασε, λέει, καβάλα στο άλογο, του είπε ότι είναι 83 ετών και ο πρωθυπουργός του μίλησε για το καινούργιο σχολείο στο Δαμάσι και τον χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές. «Είσαι ήρωας» του απάντησε ο κτηνοτρόφος, λέγοντάς του στη συνέχεια “Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική”».

nb mitsotakis dalton1

Στην Αμερική, που κάτι τέτοια «τυχαία» χάπενινγκ συμβαίνουν συχνά με τους πολιτικούς. Τη χώρα του επικοινωνιολόγου Σταν Γκρίνμπεργκ, που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του κ. Μητσοτάκη του 2019 και που ήταν στη Θεσσαλονίκη μαζί του προχθές καθόλου τυχαία…

mitsotakis fanz

Πάντως, τόσο άμεση και επαγγελματική, επικοινωνιακή αξιοποίηση ενός… τυχαίου γεγονότος, σε σημείο, μάλιστα, που να λένε οι κακεντρεχείς ότι έμοιαζε στημένο, μόνο στην Αμερική γίνεται!

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.