ΠΟΛΑΚΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ έχει πιάσει απελπισία μαύρη και σκοτεινή

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της Αυγής, το οποίο αναφέρει πως «κατά την προχθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Στοά Εμπόρων, δημοσιοποίησε πως “στις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις. Μάλιστα ένας από αυτούς του είπε ‘εγώ ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτή τη φορά θα στηρίξω εσάς’».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο συγκεκριμένος πολίτης, «εξακολουθεί να είναι ψηφοφόρος – υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαιώνει πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Εξέφρασε δε και την έντονη δυσφορία του για την παραποίηση της συζήτησής του με τον πρόεδρο της Ν.Δ…»

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης έγραψε:

«Κυριακο,ο άνθρωπος ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναψηφίσει!!!Πρέπει να σ’εχει πιάσει απελπισία μαύρη και σκοτεινή και σένα και την “ομάδα αληθείας”για να κάνετε τέτοια ξεφτιλίκια !!!»

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.