Κύριε Κωστάκη Καραμανλή, να χαίρεσαι τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, υβριστή του Κώστα Καραμανλή

Διορίστηκε ο πολέμιος των διορισμών!

Από τον κρατικό κορβανά πληρώνεται ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, καθώς ανέλαβε την ευθύνη του Γραφείου Τύπου της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ως σύμβουλος Επικοινωνίας στην επιχείρηση. Επί υπουργίας φυσικά Κωστάκη Καραμανλή έγινε ο διορισμός.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έγραφε ο κύριος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου για τον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην πρωθυπουργό δηλαδή, το όχι και τόσο μακρινό 2016

«Γιατί αντιδρούν κάποιοι;

Έχει άδικο ο Βενιζέλος που αποκαλεί τους καραμανλικούς,” τρίτο αφανή εταίρο” της κυβ Συριζα-Ανελ;

Ματι βγάζει…”, έγραφε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Στη συνέχεια, με νεώτερη αναρτήσή του η οποία σήμερα φαίνεται να έχει διαγραφεί, έκανε επίθεση προσωπικά και στον Κώστα Καραμανλή.

“Τι ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει επι 6 χρόνια ως βουλευτής,ο σιωπών Καραμανλής, που ΔΕΝ θα μπορούσε να το κάνει-για την…παράταξη-χωρίς να ειναι βουλευτής;”.

Αυτά έγραφε τότε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές.

Μιλάμε για τον ίδιο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου ο οποίος τοποθετήθηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας και Τύπου στον διευθύνοντα σύμβουλο της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤΥΠ ΑΕ). Της εταιρείας δηλαδή που προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών “Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων” (ΟΣΚ ΑΕ) και “Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων” (ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ) και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Δηλαδή, το υπουργείο του Κωστάκη Καραμανλή.

Μάλιστα, η εταιρεία δεν έχει υποχρέωση να αναρτά πράξη στη «Διαύγεια» και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει σχετικό έγγραφο, αν ανατρέξει κανείς στην πλατφόρμα για την τοποθέτηση του. Δηλαδή με απλά λόγια, ο ελληνικός λαός δε γνωρίζει πόσα πληρώνει κάθε μήνα τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Είναι πάντως βέβαιο ότι στο πρόσωπο του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου αποτυπώνεται πλήρως η αίσθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του περί αριστείας. Μία αναδρομή στα άλλα «διαμάντια» που έχει γράψει στο Twitter, πείθει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.