Θα τα λύσει όλα ο Κυριάκος…

Αυτός ο Αύγουστος τα είχε όλα. Κι ακόμη έχουμε μπροστά μας μέρες.

Καύσωνα, φωτιές, γεωπολιτικές ανατροπές, ακόμη και έναν μίνι «ανασχηματισμό».

Δια του οποίου ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης ένας άλλοτε «υβριστής» του Σαμαρά, και μπήκε στην άκρη, διατηρώντας όμως τη θέση της ως αναπληρώτριά του, μια… «υβρίστρια» του Σαμαρά.

Με τα τρολς του Μαξίμου να σπεύδουν ασμένως να σβήσουν παλιότερες αναρτήσεις των εν λόγω στα σόσιαλ μύδια.

Και με διάφορους ποταπούς να αναρωτιούνται «μα καλά, αν δεν έχεις βρίσει τον Σαμαρά, δεν παίρνεις θέση σε αυτήν την κυβέρνηση;»

Who knows;

Πάντως, η κυβέρνηση στέκεται γερά στα πόδια της, και παρ’ όλες τις καταστροφικές πυρκαγιές το έργο της συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Άσχετα αν κάποιοι οιονεί κακότροποι λένε πως από τότε που ανακαλύφθηκαν τα «θερμικά πεδία», το «πυρικό μικροκλίμα» κλπ, χάθηκε το φιλότιμο…

Και άσχετα αν παρά την απουσία του Αυτιά (σε άδεια) τα εναέρια μέσα μια χαρά συντονίστηκαν.

Και παρά τις κριτικές, ακόμη και από μέχρι πρότινος χειροκροτητές, που άλλαξαν ρότα βλέποντας τις φλόγες να γλείφουν και το δικό τους αυθαίρετο, ζητώντας ο καθένας τους κι από 2 ελικόπτερα πάνω από το σπίτι τους, η κυβέρνηση ελέγχει την κατάσταση πλήρως.

Αγνοώντας όλους εκείνους τους φανατικούς αντικρατιστές, που τόσες μέρες φωνάζουν «μα που είναι το κράτος;»

Το κράτος είναι εδώ και είναι ισχυρό απαντάει το Μαξίμου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του υπ. ΠροΠο, ιδρωμένου, να κουβαλάει μάνικες στο «πεδίο»!

Κι ανακοινώνοντας μέτρα ανακούφισης.

Και μιλάμε για μέτρα που ούτε ο φιλολαϊκός Σύριζας δεν θα τολμούσε να πάρει. Ούτε ο Μπαρουφάκης…

Μάλιστα, εκτός από την απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ (για 2 χρόνια) σε όσα σπίτια έγιναν στάχτη, θα νομοθετήσει, λένε, και τον κατ’ εξαίρεση διορισμό στο δημόσιο των πυρόπληκτων!

Μιλάμε για μέτρα όχι αστεία.

Και να ήταν μόνο αυτά; Επελέγη ο παλιός ήρωας της πάλαι ποτέ πασοκικής Ελλάδας κ. Μπένος για να συντονίσει τις προσπάθειες αποκατάστασης του φυσικού τοπίου της Εύβοιας, και όχι μόνο.

Η οποία σώθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι νησί… και η φωτιά είθισται να σταματάει στη θάλασσα.

Με ένα από τα πρώτα μέτρα που ελήφθησαν για να μην επαναληφθεί τα κακό να είναι η επιβολή εισιτηρίου 6 ευρώ σε όσους θα θέλουν να επισκεφτούν τον Όλυμπο.

Ο οποίος ίσως παραχωρηθεί σε καμιά ιδιωτική εταιρία κάποιου φίλα προσκείμενου στο Μαξίμου «επιχειρηματία» για να τον αξιοποιήσει ανάλογα, και να τον σώσει από τις φωτιές.

Εν τω μεταξύ το κακό που μας βρήκε είχε και μια παράπλευρη απώλεια, με τον αεικίνητο Νικ Χαρντ να νοσηλεύεται με έμφραγμα, αποτέλεσμα της απερίγραπτης εργατικότητάς του, αφού τη μια μέρα ήταν εδώ, την άλλη εκεί, κ.ο.κ. σαν ηλεκτρόνιο ένα πράγμα, κάνοντας ακόμη και τον Άδωνι, που κάποτε τον είχα δει σε 3 τηλεοπτικά πάνελ ταυτόχρονα, και ζωντανά παρακαλώ, να φαντάζει… τεμπελάκος.

Περαστικά λοιπόν στον Νικ, και σύντομα να επιστρέψει στις επάλξεις.

Πάμε παρακάτω.

Βγήκε λοιπόν ο Τσιτσιπάς, το μέχρι χθες ίνδαλμα των χειροκροτητών, που όποιος τον στηλίτευε επειδή έχει φορολογική έδρα το Μονακό, ή επειδή δεν πήγε φαντάρος, και άλλα τέτοια ποταπά, χαρακτηριζόταν «συμπλεγματικός», «ζηλιάρης», και κυρίως «συριζαίος», και είπε μια σαχλαμάρα ότι δήθεν δεν κάνει το εμβόλιο αν αυτό δεν γίνει υποχρεωτικό (το ίδιο μάλλον ισχύει και με το στρατιωτικό του).

Και αμέσως έπεσαν να τον φάνε.

Οι συριζαίοι και οι κομπλεξικοί; Όοοοοχιιιιι…….

Οι μέχρι χθες «γλείφτες» του. Ακόμη και επώνυμοι (πετσωμένοι) opinion makers.

Μιλάμε για κυβίστηση που θα τη ζήλευε και ο Ραγκούσης… ίσως και ο σέξι Αλέξης.

Να δούμε τώρα και τη Σάκκαρη να δηλώνει αρνήτρια και γαία και πυρί μιχθήτω!

Μέχρι και οι θρυλικές «μπουτούδες» μπορεί να ξαναβγούν στο Σύνταγμα χορεύοντας καρσιλαμά.

Μιλάμε για πολύ γέλιο, όπως και με τους Ταλιμπάν που κατέλαβαν την Καμπούλ, και που περισσότερο θυμίζουν «Πειρατές της Καραϊβικής» ή ταινία του Μπόρατ, παρά μια αυταρχική θεοκρατική δύναμη που απειλεί να προκαλέσει γεωπολιτικές αναταραχές.

Βέβαια είναι ακόμη η αρχή, και μόλις βαρεθούν τα λούνα παρκ και τα γυμναστήρια, τότε ίσως αρχίσουν και τους αποκεφαλισμούς και τα δημόσια μαστιγώματα.

Προς το παρόν απολαμβάνουν την εξουσία, με την ΕΕ να τους στέλνει «αυστηρά» μηνύματα, τον Ερντογάν να τους γλείφει, και την Κίνα να ετοιμάζεται για φαγοπότι…

Όσο για εμάς, κάποιοι περιμένουν πως και πως την έλευση των νέων προσφύγων τρίβοντας τα χέρια τους, και αγοράζοντας όλα τα πολύπριζα από τα ΤΖΑΜΠΟ, έτοιμοι ως επαγγελματίες αλληλέγγυοι να βοηθήσουν τους κατατρεγμένους που θα μας έρθουν.

Όσον αφορά το μέτωπο του κορωνοϊού, αν και είμαστε θωρακισμένοι, όλοι οι επιστήμονες (και οι χειροκροτητές) μιλάνε για τις επόμενες δυο εβδομάδες που θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για 4ο κύμα, και συνιστούν όχι μόνο 3η δόση για τους εμβολιασμένους, αλλά και εμβόλια για τα παιδιά άνω των 12 ετών.

Με την κυβέρνηση να αγριεύει και να μιλάει για απολύσεις ανεμβολίαστων, για απαγόρευση εισόδου τους σε σούπερ μάρκετ, κλπ, ακόμη και για δημόσια διαπόμπευση των αρνητών.

Σκέφτεται μάλιστα να ξαναενισχύσει οικονομικά την Aegean στα πλαίσια της καταπολέμησης του φονικού ιού!

Και οι λιβανιστές κρεμάνε στα μανταλάκια έναν δημοφιλή λαϊκό αοιδό, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, και ο οποίος κάποτε δήλωνε πως εκτός του ότι δεν πάει φαντάρος διότι έχει «αγοραφοβία»!!!!, δεν θα δίσταζε να κοινωνήσει ακόμη κι αν ο πριν από αυτόν πιστός είχε λέπρα ή κορονοϊό!

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος εξίσου δημοφιλής (λίγο πιο σιτεμένος) αοιδός, από τα σύμβολα σεξ του νεότερου Ελληνισμού, τραγούδησε προχθές σε συναυλία στην Κορυτσά με χιλιάδες σεληνιασμένους θαυμαστές του να χοροπηδάνε (χωρίς μάσκα) σαν Ταλιμπάν, και σαν να μην υπάρχει αύριο.

Όπως χοροπηδούσαν χθες δεκάδες ημίγυμνοι Αφγανοί ικέτες, που αυτομαστιγώνονταν στο κέντρο του Πειραιά, γιορτάζοντας την ΑΣΟΥΡΑ!

Χωρίς να πέσει κανένα πρόστιμο (έτσι κι αλλιώς οι ικέτες δεν έχουν ΑΦΜ), αφού όλες οι «ελεγκτικές» δυνάμεις είναι απασχολημένες στους ιερούς ναούς, στα μπιτς μπαρς, και στις καφετέριες.

Με τον φίλο μου τον Μήτσο να γκρινιάζει λέγοντας πως «εμείς για να φάμε έναν πατσά καθιστοί σαν άνθρωποι, πρέπει να δείχνουμε πιστοποιητικά εμβολιασμού, σελφ τεστ, κλπ. την ώρα που οι Αφγανοί και οι Τσιτσιπάδες κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς κανέναν έλεγχο»… και έχει ένα δίκιο.

Τέλος πάντων, ας μην ανησυχούμε, ο μαύρος Αύγουστος τελειώνει, και έχουμε πρωθυπουργό τσακάλι που είναι στα επάλξεις, και μαζί με τον Μπένο (και τον Αμυρά) θα τα λύσει όλα.

Εκτός κι αν έρθουν οι ακρίδες.

Ευτυχείτε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.