Γ.Τράγκας: «Έτσι κλείστηκε η αντεθνική συμφωνία Μέρκελ – Κυριάκου που έφερε τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα»

Ανηφορίζει προς τον ένατο δακτύλιο της κόλασης του Δάντη, εκεί που οι επίορκοι πολιτικοί, όπως ο πατέρας του, είναι χωμένοι στον πάγο με ανάστροφα κεφάλια.

Όταν μεγαλώνεις με Γερμανίδες νταντάδες, η οικογένειά σου έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους Γερμανούς από την Κατοχή, ο πατέρας σου έχει “μαγειρέψει” στο πατρικό σπίτι την ανατροπή της Δημοκρατίας που έφερε την Απριλιανή τυραννία και τον Αττίλα στο νησί της Αφροδίτης, όταν είσαι ο κλώνος εκείνου που γέννησε την Αποστασία και τη φρικτή επτάχρονη δικτατορία, όταν είσαι “παιδί” της Siemens, κολλητός του αποδράσαντα Γερμανού πράκτορα Χριστοφοράκου – γιου δωσίλογου της γερμανικής Κατοχής και φίλος του γνωρίζοντος πολύ καλά το σκάνδαλο Καλτσεστρούτσι Νίκου Γεωργιάδη, τότε δεν χρειάζεται κάποιος να έχει την ευφυΐα του Φρόιντ, του Γιουνγκ και του Άντλερ για να καταλάβει την άβυσσο της ψυχής που πουλάει όλα τα εθνικά συμφέροντα, αρκεί να υπάρχει γερμανική οδηγία και προσωπικό συμφέρον. 

Ο σημερινός Πρωθυπουργός “διευκόλυνε” το Βερολίνο και την κ. Μέρκελ να απαλλαγεί από ένα σημαντικό πρόβλημα της γερμανικής οικονομίας, ξεφορτώνοντας όλα τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα, αφού στη Γερμανία όλες οι ανεμογεννήτριες αντικαθίστανται σταδιακά από φωτοβολταϊκά και οι εγκαταστάσεις στη γερμανική αγορά έχουν μειωθεί σε ετήσια βάση κατά 90%!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από δύο έτη, συμφώνησε με την Άνγκελα Μέρκελ, να πάρει το γερμανικό βιομηχανικό πρόβλημα στην πλάτη της η Ελλάδα. Δηλαδή να τοποθετήσει ανεξέλεγκτα χιλιάδες αιολικά πάρκα, προκειμένου να μην κλείσουν οι γερμανικές γραμμές παραγωγής και να μην ανοίξει περισσότερο η τρύπα στα έσοδα της Simenens και της Enercon. Όταν κλείστηκε η συμφωνία, η Γερμανίδα Καγκελάριος βρισκόταν σε αδυσώπητη σύγκρουση με τη γερμανική βιομηχανία Enercon (εδρεύει στην Κάτω Σαξονία), τη Siemens και άλλους αιολικούς γίγαντες, λόγω της κατακόρυφης πτώσης των αιολικών πάρκων.

Σύμφωνα με πλήθος γερμανικών δημοσιευμάτων, το θέρος και το φθινόπωρο του 2019, η Siemens έχασε 2 δισεκατομμύρια ευρώ και προχώρησε σε απολύσεις 2700 υπαλλήλων εκ των οποίων οι 1400 κατοικούσαν στη Γερμανία. Η Enercon απέλυσε 3000 και οι Γερμανοί βιομήχανοι, χρηματοδότες του CDU και της Μέρκελ, κατηγόρησαν την καγκελάριο ότι αδυνατεί να εφαρμόσει μία αναπτυξιακή – κλιματική πολιτική.

Μια τρίτη πολυεθνική, Δανέζικη – γερμανικών συμφερόντων, η Vestas, απέλυσε 600 υπαλλήλους. Οι Γερμανοί πολίτες εμπόδιζαν την εγκατάσταση χιλιάδων τουρμπίνων, γιατί κανείς Γερμανός δεν τις θέλει ούτε έξω από το σπίτι του, ούτε έξω από τα χωράφια του! Επίσης, οι κάτοικοι διαφόρων χωρών όπως η Νορβηγία, το Μεξικό, η Ινδία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία, αρνήθηκαν να επενδύσουν σε αυτή την καταστροφική για το φυσικό περιβάλλον επένδυση.

Όλες αυτές οι πολυεθνικές, απείλησαν άμεσα τη Μέρκελ πως αν δεν συντρίψουν τις οικολογικές αντιστάσεις, θα αποσύρουν τη στήριξή τους στα αναπτυξιακά σχέδια και φυσικά της χορηγίες, στο CDU και στη γερμανική καγκελαρία. Τα αιολικά πάρκα, γκρεμίζουν την εικόνα των οικοσυστημάτων και κυρίως αρχαιολογικών περιοχών, όπως η Ελλάδα. Ωστόσο, η κ. Μέρκελ έκλεισε συμφωνία με τον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι πραγματικός υπηρέτης του Βερολίνου και του επέβαλε να παραλάβει χιλιάδες ανεμογεννήτριες, έτσι ώστε να πάψουν οι απολύσεις στη Γερμανία και να συνεχιστεί η λειτουργία των γραμμών παραγωγής της Siemens, της Enercon και της Vestas, έως ότου βρεθούν λύσεις για τα συμφέροντα των Γερμανών βιομηχάνων, που ήδη αντικαθιστούν ως “ασύμφορα” και “καταστροφικά” τα αιολικά πάρκα, με φωτοβολταϊκά!!

Έτσι σταμάτησε η κόντρα της γερμανικής κυβέρνησης με τους Γερμανούς βιομηχάνους. Η “αποθήκη” που λέγεται Ελλάδα, όπως στοιβάζει τους μελαψούς μετανάστες γιατί το Βερολίνο θέλει μόνο ξανθούς και γαλανομάτηδες, έτσι έπρεπε να πάρει τις ανεμογεννήτριες για να ενισχυθεί η γερμανική οικονομία.

Ο Μητσοτάκης απέλυσε χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους στα λιγνιτωρυχεία του Ελληνικού Βορρά για να μειωθεί η ροή απολύσεων στη γερμανική βιομηχανία!! Άρχισε να μιλάει για “πράσινη ενέργεια” και μοίρασε την “πίτα” σε κολλητούς φίλους του, που ανέλαβαν να αγοράζουν και να τοποθετούν χιλιάδες γερμανικές ανεμογεννήτριες. Όπως πάντα, το μεγαλύτερο κομμάτι της μπίζνας το πήρε η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ (του ομίλου Περιστέρη στον οποίον εισήλθαν με προτροπή Μητσοτάκη ο κ. Μαρινάκης και η κ. Λάτση), η οποία κατέχει το 15,1% του συνόλου των αιολικών πάρκων με 585,9 MW. Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι δεύτερος με 12,4% και 482,3 MW και τρίτη είναι η Enel Green Power με 9,1% και 313,7 MW.

Μέσω της συμφωνίας Μητσοτάκη – Μέρκελ, η Vestas έχει προμηθεύσει το 46,3% της συνολικής αιολικής ισχύος στην Ελλάδα, η Enercon το 27,1%, και η Siemens Gamesa το 16,3%. To πρώτο εξάμηνο του 2020, όλες τις νέες ανεμογεννήτριες προμήθευσαν κατά 49,2% η Vestas και κατά 41,8% η Enercon. Όποιος ψάξει καλύτερα τις γερμανικές πηγές, θα διαπιστώσει ότι η Siemens είναι παντού ως μέτοχος ή συμπαραγωγός στη βιομηχανία αιολικών πάρκων. Μάλιστα το πρώτο εξάμηνο του 2021 η Siemens έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Το 98% του συνόλου των προμηθειών για τα αιολικά πάρκα προέρχεται από εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.

Αυτό που συμβαίνει επί των ημερών Μητσοτάκη είναι ένα από τα πλέον βρώμικα σκάνδαλα, γιατί οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παγκοσμίως στρέφονται κυρίως στη βιομάζα με ποσοστό άνω του 75% και με δεύτερη σημαντική πηγή την υδροηλεκτρική ενέργεια με ποσοστό 27%. Μόνο 7% επενδύεται στις ανεμογεννήτριες και αυτό το ποσοστό μειώνεται συνεχώς γιατί η εγκατάσταση των αιολικών πάρκων καταστρέφει το περιβάλλον, ανοίγει την όρεξη των εμπρηστών και αλλοιώνει την εικόνα του πολιτισμού ενός κράτους. 

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου, στρέφεται καθημερινά εναντίον των συμφερόντων όλων των Ελλήνων πολιτών. Οποιαδήποτε πράξη ή ενέργειά του, έχει να κάνει με ξένα ή οργανωμένα συμφέροντα φίλων του. Ποτέ με τον ελληνικό λαό. Με απόλυτο κυνισμό και πολιτικό αμοραλισμό, απολύει καθαρίστριες ή εποχικούς πυροσβέστες, υπακούει σε όλες τις οδηγίες του Βερολίνου και στρέφεται μηχανικά εναντίον των ελληνικών συμφερόντων. Με την ίδια ψυχρότητα και χωρίς εξηγήσεις, αγοράζει πιο ακριβά τα Rafale από τους Αιγύπτιους. Με την ίδια ταχύτητα φέρνει στη χώρα μας χιλιάδες ανεμογεννήτριες, χωρίς αιδώ και ίχνος πολιτικής ευθιξίας, κλείνοντας συμφωνίες που φέρνουν εθνικές καταστροφές. Λειτουργεί ως Γκάουλαϊτερ απέναντι σε άμαχο πληθυσμό.

Οι πυρκαγιές που αντιμετωπίζονται χωρίς εμφανές σχέδιο, χωρίς τις απαραίτητες εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας Μέρκελ – Μητσοτάκη για την απόλυση χιλιάδων Ελλήνων από τα λιγνιτωρυχεία και την εγκατάσταση αμέτρητων ανεμογεννητριών, προκειμένου να κερδίζει αενάως η γερμανική βιομηχανία από το προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα. Είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του κράτους, που αντί να νοικιάζει πυροσβεστικά μέσα ή αντί να προλαμβάνει περισσότερους πυροσβέστες, στέλνει τα πλεονάσματα των κρατικών εσόδων στα γερμανικά ταμεία.

Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι τυχαίο που η αδελφή του κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, τοποθετήθηκε ως πρόεδρος των οργανώσεων για τον “κατευνασμό” των πολιτών που εναντιώνονται στα αιολικά πάρκα. Δεν είναι συμπτωματικό, επίσης, που σημερινή Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τοποθετημένη από τον  κ. Μητσοτάκη, έχει ψηφίσει υπέρ της εγκατάστασης αιολικών πάρκων σε αναδασωτέες εκτάσεις υπό προϋποθέσεις…

Όπως δεν ήταν τυχαίο ότι ο αντιπρόσωπος της Dassault Χρήστος Χόυμπαμπλης αποσύρθηκε από την ακριβή πώληση των Rafale, για να ολοκληρώσει τη δουλειά, όπως μου είπε, το ζεύγος Αγγελοπούλου,

Ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΕΣΗΕΑ και του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας και Πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, καταγγέλλω τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δρα συνεχώς εναντίον των ελληνικών συμφερόντων και υπέρ των γερμανικών. Απέλυσε Έλληνες πολίτες, προκειμένου να σωθούν Γερμανοί εργαζόμενοι και το κύρος της Γερμανίδας Καγκελαρίου, απέναντι στους Γερμανούς βιομηχάνους – χορηγούς της. Τα στοιχεία που προσκομίζω στην καταγγελία εναντίον του, βρίσκονται σε έναν ωκεανό ανοικτών πηγών στη Γερμανία, αλλά και στα ελληνικά site. Τον καλώ να παραιτηθεί. Η χώρα διαλύεται στα χέρια του ως άμμος σε ανοικτή κινούμενη παλάμη. 

Είναι χρέος κάθε πολίτη να δράσει νόμιμα και συνταγματικά, ενωμένα και συσπειρωμένα εναντίον ενός “μαύρου” απολυταρχικού καθεστώτος, που λειτουργεί απέναντι στα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.