Χρυσοχοΐδης από την Αρχαία Ολυμπία: Θα δώσουμε τη μάχη όλη την ημέρα, οι συνθήκες είναι δύσκολες

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη ώστε να περιοριστεί η πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία και να μείνει ακέραιος ο αρχαιολογικός χώρος και φυσικά η πόλη, όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , ο οποίος βρίσκεται από χθες στην περιοχή. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για ολονύχτια μάχη στην Αρχαία Ολυμπία, που συνεχίζεται, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους πυροσβέστες “που με αυτοθυσία μέσα στη φωτιά δίνουν τη μάχη με τρόπο ηρωικό. Τους αξίζουν πολλά, τους χρωστάμε πολλά”.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι “θα δώσουμε τη μάχη όλη τη μέρα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες, εξαιρετικά ειδικές, που δεν τις συναντάμε συχνά. Ωστόσο, υπάρχει ένα σχέδιο διαχείρισης κρίσεων που εφαρμόζουμε. Εύχομαι να είναι όλοι καλά και να ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα αυτό το κακό, να αποκαταστήσουμε και τις ζημιές που έγιναν και το περιβάλλον” κατέληξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.