Ανεμπόδιστοι… σκοτώνουν την Ελλάδα

Οι Έλληνες πλέον έχουν δυο επιλογές.

Ή να πιστέψουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους σερβίρουν οι κυβερνώντες και οι συνδαιτυμόνες τους για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα βαυκαλιζόμενοι ότι έρχονται καλύτερες μέρες, ή να ξεσηκωθούν μπας και σωθεί κάτι από τον έρμο τούτο τόπο.

Εμείς πάντως θα τραβούσαμε την κουρτίνα 2.

Διότι αν επιλέγαμε την 1, τότε θα ρισκάραμε να χρειαζόμαστε διαβατήριο για να περάσουμε τη Λαμία.

Ναι, μην γελάτε… σύντροφοι κοψοχέρηδες, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ουδείς δύναται να αποκλείσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Κάτι που απορρέει από τα συμφραζόμενα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Όπου κι επισήμως… έκλεισαν οι Πρέσπες του Αιγαίου.

Απλώς μένει να φανεί ποιες θα είναι οι λεπτομέρειες της νέας εθνικής ταπείνωσης.

Πιθανότατα πολύ χειρότερες από της προηγούμενης.

Διότι όταν έχουμε επιτρέψει σε ένα μικρό κράτος όπως τα Σκόπια να μας ξευτιλίζει ανερυθρίαστα, φανταστείτε τι θα υποστούμε από ένα μεγάλο όπως η Τουρκία.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να παραμείνουν τα σύνορα στη Λαμία.

Καλό θα ήταν επίσης να μας πει ο… μεγάλος τιμονιέρης γιατί πετάει δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς, ενώ προσκυνάει τον… Σουλτάνο σε ζωντανή μετάδοση.

Και να ήταν μόνο ο εθνομηδενισμός.

Το τέλμα του κορονοχάους είναι έτοιμο ο να μας καταπιεί και οι… άχρηστοι αντί να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους επιχειρούν να επισκιάσουν την… παρατεταμένη ανεπάρκειά τους ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά του διχασμού.

Αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενοι τον αργόσυρτο με δικό τους φταίξιμο εμβολιασμό, παίζοντας το άθλιο παιχνιδάκι του ευσυνείδητου και ασυνείδητου πολίτη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να θάψουν τα τραγικά λάθη τους.

Ας κοιτάξουν πρώτα να συντονιστούν μεταξύ τους σχετικά με τις καταλληλότητες των εμβολίων, γιατί έχουν μπερδέψει τους πάντες, κι ας συνεχίσουν κατόπιν να κουνάνε το δάχτυλο στους πολίτες εκτοξεύοντάς τους παράλληλα σκαιότατους χαρακτηρισμούς.

Έλεος!!!

Την ίδια στιγμή, η επιβολή του διαβόητου Great Reset συνεχίζεται κανονικότατα πάνω στα… βολικά συντρίμμια του κορονοϊού, με το νέο εργασιακό επί της ουσίας να αποτελεί την επαναφορά του μαστιγίου στα χέρια της ολιγαρχίας, ώστε να είναι ήσυχη για την πορεία των κερδών της ενώ θα χτυπάει αλύπητα τους εργαζόμενους πίνοντάς τους ταυτόχρονα το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Τα υπόλοιπα που σχετίζονται με τη ροή του χρήματος, τα έχει κανονίσει ήδη ο… Μωυσής μέσω του… δίκαιου μοιράσματος της… πίτας των Βρυξελλών.

Γι’ αυτό έχει σκάσει ο… άλλοτε αριστερός (χα χα χα) πρώην λαοπρόβλητος και τον κατηγορεί για τα χρέη της ΝΔ.

Μπας και αποδείξει ότι δεν κάνει γενικότερα για διαχειριστής για να ανακαταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα και να μοιράσει την πίτα… δικαιότερα.

Στα άλλα συμφωνούν στο έπακρο. Στο χρήμα τα χαλάνε.

Τί μας έμεινε; To δημογραφικό… Άλλο πεδίο λαμπρής δόξας.

Νομίζουμε ότι σας κατατόπισαν πρόσφατα και δη επαρκέστατα, τόσο η κυρά Κατίνα όσο κι ο κυρ Μαργαρίτης. Η λύση θα δοθεί δια του περίφημου μπολιάσματος με πρότυπο τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη (ίσως να χαθεί έπειτα από τη συνθηκολόγηση με τα μεμέτια, αλλά το… μοντέλο συμβίωσης θα παραμείνει).

Τώρα αν γίνεται και καμιά προβοκάτσια για το ξεκάρφωμα όπως αυτή με το συνέδριο γονιμότητας, όπου είναι δεδομένο ότι ακόμη και φαλλοκράτης θα έκανε καλύτερο προμοτάρισμα, ο στόχος δεν αλλάζει.

Άλλωστε, είμαστε σίγουροι ότι το διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι.

Για τα ποταπά ζητήματα της εκπαίδευσης και της ασφάλειας, όπου επίσης… διαπρέπει ο Κυριάκος δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι. Διότι τί να τα κάνεις αν δεν έχεις εξασφαλισμένα τα παραπάνω;

Ούτε φυσικά για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από τους -κατά Καραχάλιο- … Kyriakistas.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάσουμε τίποτα.

Γιατί όταν, τόσο ο αρχηγός τους όσο και οι ίδιοι… σκοτώνουν την Ελλάδα ανεμπόδιστοι, λαός και χώρα είναι καταδικασμένοι. Άρα ανούσια και η όποια κριτική.

Πόσο μάλλον όταν μετά λύπης ανακαλύπτουμε, ότι οι Έλληνες λόγω… πολιτικού αδιεξόδου, αντί να πράξουν το αυτονόητο είναι διατεθειμένοι να επιλέξουν την κουρτίνα 1.

Μιας και αναφέραμε τον Καραχάλιο, ίσως να μπορούσε να τους ξεσηκώσει με τη νέα του παρέα… Τους Δημοκράτες (βλέπε: Καραχάλιος: «Δημοκράτες», η ανακοίνωση νέας Πολιτικής Κίνησης).

Μακάρι…

Θα επανέλθουμε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.