Σύμφωνα με τον Ρωμανό της ΝΔ οι παγκόσμιοι ηγέτες Μπάιντεν και Πούτιν λένε «μπούρδες» (βίντεο)

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, δήλωνε ότι ήταν «μπούρδες» η πρόταση Τσίπρα για την άρση της πατέντας των εμβολίων. Είναι η ίδια πρόταση που την Τετάρτη υιοθέτησε η κυβέρνηση Μπάιντεν και σήμερα Πέμπτη και ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ωστόσο, όταν στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχουν «παρκάρει» τον κ. Ρωμανό και πάλι καλά να λένε που δεν τους βρήκε μεγαλύτερος εξευτελισμός.

Εάν υπάρχει η ελάχιστη ευπρέπεια, ο κ. Ρωμανός πρέπει να εξηγήσει εάν αυτές οι απόψεις ήταν δικές του, η κάποιος του τις υπαγόρευσε.

Και στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να τον κατονομάσει, ώστε να προσφέρει υπηρεσία στον λαό και την πατρίδα.

Εάν βεβαίως ένας νεοφιλελεύθερος «νιώθει» τίποτα όταν ακούει τις λέξεις λαός και πατρίδα.

Εάν στη ΝΔ δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο τραγικά εκτεθειμένοι είναι, τότε έχουν πραγματικά άγνοια κινδύνου.

Υπάρχει μία κρίσιμη μάζα πολιτών της διανοητικής ελίτ που δεν επηρεάζεται από την τριτοκοσμική πεζοδρομιακή προπαγάνδα.

Αυτή η κρίσιμη μάζα, του ορθού λόγου, δεν έχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο αλαζονικός νεοφιλελευθερισμός οδηγεί τη χώρα σε ιστορική τραγωδία.

Ιδίως όταν οι ειρωνείες και ύβρεις κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του πρωθυπουργού προς τον Αλέξη Τσίπρα έρχονται πλέον και αφορούν προσωπικά τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Στην απλοϊκή μερίδα του ελληνικού λαού μπορούν να λένε όσα fake news θέλουν. Στους σκεπτόμενους όμως και στις ξένες δυνάμεις είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι.

Είναι πολύ πιθανόν να μην ευθύνεται ο πρωθυπουργός για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι εκσυγχρονιστές σύμβουλοί του που έχουν κατακλύσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Μα καλά, δεν τον συμβούλεψε ένας καλός άνθρωπος τον κ. Μητσοτάκη ότι οι εκσυγχρονιστές είναι παράσιτα;

Βρίσκουν ένα κόμμα (οργανισμό) και το απομυζούν μέχρι θανάτου και μετά μεταφέρονται σε άλλο.

Δεν είδε πώς κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ; Τι πιστεύει αλήθεια; Τις δημοσκοπήσεις; Να μην τις πιστεύει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.