ΙΣΡΑΗΛ: ΔΕΞΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ μετά τις εκλογές επιθυμεί ο Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και ηγέτης ισραηλινής Δεξιάς Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι επιθυμεί να σχηματισθεί ένας συνασπισμός παρόμοιος με τον νυν μετά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που προβλέπεται να διεξαχθούν τον ερχόμενο Απρίλιο.

“Ο παρών συνασπισμός αποτελεί την καρδιά του επόμενου (…) Θα ζητήσουμε καθαρή εντολή από τους εκλογείς προκειμένου να συνεχίσουμε να διοικούμε τη χώρα με την πολιτική μας”, είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο Νετανιάχου, σε μια πρώτη αντίδραση με την ανακοίνωση της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Ο Νετανιάχου, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στις “επιτυχίες” του συνασπισμού του οποίου ηγείται εδώ και τέσσερα χρόνια, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αποτέλεσμα των εκλογών.

“Έχουμε κάνει πολλά για τους Ισραηλινούς πολίτες και θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για το καλό του Κράτους του Ισραήλ (…) Με τη βοήθειά σας, θα κερδίσουμε”, είπε στους βουλευτές του κόμματός του στη διάρκεια μιας συνάντησης στο κοινοβούλιο.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.