Θα είχε εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και θα άνοιγαν όλα τέτοια εποχή έλεγαν … αλλά έχουμε 100 να περιμένουν σήμερα εκτός ΜΕΘ!

Ο «Ξανθός Απρίλης» φτάνει στο τέλος του κι ακόμα δεν έχουμε δει το φως της εξόδου προς την ελευθερία, που υποσχόταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αυτή τη στιγμή 100 βαρέως πάσχοντες βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία που δημοσιοποίησε ο γγ της ΟΕΝΓΕ!

Στα διαγγέλματα τον Φεβρουάριο ο Πρωθυπουργός  προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αποτυχία του lockdown που οδήγησε σε νέο lockdown, και με ποιητικές φανφάρες υποστήριζε πως «στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού. Από μας εξαρτάται τι θα συμβαίνει κάθε φορά. Όμως είναι και το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία», ενώ υποσχόταν εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού στη χώρα μας.

Διανύουμε τον έβδομο μήνα του δεύτερου lockdown, τα κρούσματα καθημερινά είναι χιλιάδες και οι νεκροί δεκάδες, όμως η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Εκκλησία τον εορτασμό του Πάσχα, με μέτρα όπως Ανάσταση πριν τις 12, μην τυχόν και παρεκκλίνουν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας!

Μπροστά στην αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) καταγγέλει την κυβέρνηση και τα μέτρα που έχει πάρει.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο twitter σήμερα καταγγέλει πως «100 (εκατό) συνάνθρωποι βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους εκτός ΜΕΘ σε Αττική και γύρω περιοχές στην επίσημη λίστα αναμονής για ΜΕΘ».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.