ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!Εάν ο Βαρουφάκης είναι αξιόπιστος, πρέπει να γίνει εξεταστική για τον πρωθυπουργό

Με ανακοίνωσή της επισήμως η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τον Γιάννη Βαρουφάκη ως αξιόπιστο. Μιλάμε για την Νέα Δημοκρατία που προεκλογικά διερρήγνυε τα ιμάτιά της ότι ο Βαρουφάκης ευθύνεται για την απώλεια 100 δισεκατομμυρίων € από τα δημόσια ταμεία. Φυσικά, η Νέα Δημοκρατία μετεκλογικά στήνει εξεταστικές για οποιαδήποτε κωμική υπόθεση, αλλά δεν λεει κουβέντα για αυτή την τρομερή καταγγελία που έκανε περί τα 100 δις.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Έλεγε ψέματα ο κύριος Μητσοτάκης για τα 100 δις; Εξαπάτησε δηλαδή τους ψηφοφόρους του με στόχο να τους υποκλέψει την ψήφο; Ή μήπως έλεγε αλήθεια, άρα συγκαλύπτει αυτούς που έφαγαν 100 δις ευρώ από τα δημόσια ταμεία, δηλαδή από τον ελληνικό λαό;

Υπάρχει όμως άλλο είναι εξαιρετικά σημαντικό σημείο. Ο κύριος Βαρουφάκης έχει καταγγείλει ευθέως ότι η οικογένεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει στήσει μέγα σκάνδαλο με το περιβόητο σχέδιο Ηρακλής. Κατήγγειλε συγκεκριμένα πως μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού κατέχουν μετοχές σε οικονομικά funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια, καλώντας την κυβέρνηση να παγώσει άμεσα το σχέδιο «Ηρακλής»!

Μιλάμε για καταγγελία που οδηγεί απευθείας στο ειδικό δικαστήριο. Εάν λοιπόν ο Βαρουφάκης είναι αξιόπιστος, θα πρέπει άμεσα να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.