Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον πρωθυπουργό να του διατηρήσει τα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες! ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με αντίγραφα αίτησης τα οποία κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να ζητά « Επέκταση των μέτρων προφυλάξεις που ήδη διαθέτει», διότι όπως υποστηρίζει, δέχτηκε απειλές από την …17 Νοέμβρη για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του!
Μπορεί λοιπόν ολόκληρη η Ελλάδα να πιστεύει πως η 17 Νοέμβρη έχει εξαρθρωθεί, όμως ο παρουσιαστής έχει αντίθετη άποψη που φαίνεται ότι την υιοθετούν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, παρά το ότι υπουργός προστασίας του πολίτη είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο άνθρωπος που συνέλαβε τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ως υπουργός!

Το γεγονός μάλιστα ότι ο παρουσιαστής απευθύνει την αίτηση του ακόμα και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Διότι πλέον όλοι γνωρίζουν πως υπάρχει ένας άνθρωπος με αστυνομική προστασία λόγω μίας τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία έχει εξαρθρωθεί. Και τι αστυνομική προστασία; Περιπολικά, μοτοσυκλέτες και εικοσιτετράωρη φύλαξη.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης μάλιστα αναφερόμενος στους αστυνομικούς και τα περιπολικά που απασχολούνται για να συνοδεύουν τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ξεσπάθωσε και έβγαλε στη δημοσιότητα και έγγραφο!

Σε μια καταιγιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας στράφηκε κατά του υπουργείου που επιτρέπει την διάθεση προσωπικού για την φύλαξη του Φουρθιώτη, τη στιγμή που στα Α.Τ. γίνεται υπερπροσπάθεια από τους ένστολους να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους, στερούμενοι υλικοτεχνικές υποδομές: Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του αντιδημάρχου Ραφήνας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει κάποιος αρμόδιος να απαντήσει εάν υπάρχει ακόμα η 17 Νοέμβρη ή εάν κάποιοι κάνουν πλάκα πάνω στην ασφάλεια των πολιτών. Διότι πλέον μετά την κοινοποίηση της επιστολής, ουδείς δικαιούται να πει ότι «δεν γνώριζε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.