Χαμός στο Μαρούσι. Ο Πατουλης αδειάζει τη γυναίκα του με εντολή Μητσοτακη

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, ωστόσο, δεν έχει τη στήριξη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου.

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», σημειώνει ο κ. Πατούλης.

 

«Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Πατούλη γνωστοποίησε επισήμως την υποψηφιότητά της με μια ανακοίνωση με αναφορές στον… Πλάτωνα αλλά και μπηχτές τονίζοντας ότι οι πολίτες αποφασίζουν «πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις».

Η υποψηφιότητα της συζύγου Πατούλη έχει προκαλέσει αναταραχή στη ΝΔ, καθώς υπήρχε κεντρική συμφωνία στη ΝΔ που προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, θα έπαιρνε το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής – όπερ και εγένετο.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στη λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο της Αθήνας, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Επισήμως η ΝΔ αρκείται στο «ουδέν σχόλιον» ωστόσο αναμένεται να προκληθούν κραδασμοί καθώς η Πειραιώς στο δήμο Αμαρουσίου έχει δώσει το χρίσμα στον Θόδωρο Αμπατζόγλου, στενό συνεργάτη του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο στηρίζει και ο Γιώργος Πατούλης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.