“Η ”ΝΟΝΑ” ΤΗΣ ”ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” Ντόρα Μπακογιάννη δεν δικαιούται να κρίνει κανέναν”!

Όπως ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης “η λαλίστατη κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, παρόλο που βρίσκεται σε καθεστώς πολιτικής αποστρατείας, επιμένει να προκαλεί τη μνήμη ενός ολόκληρου λαού για τα πεπραγμένα της”.

“Η ”νονά” της ”Βόρειας Μακεδονίας” και μία από τους κεντρικούς εκπροσώπους αυτών που παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα για να κρίνει κανέναν”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Τοσουνίδη “ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μη δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, είτε με αυτή, είτε με οποιαδήποτε άλλη παρόμοια συμφωνία”. Ντ. Μπακογιάννη: Οι Πρέσπες ενισχύουν τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και την αστάθεια στα Βαλκάνια

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews (23.12.2018) και αναφερόμενη στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι:

“Η ΝΔ θέλει λύση, αλλά λύση που θα προστατεύει τα εθνικά μας συμφέροντα και θα εξασφαλίζει σταθερότητα στα Βαλκάνια.

Ακόμη και η τροπολογία που κατέθεσε η αλβανική μειονότητα των Σκοπίων αποδεικνύει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει Μακεδονική εθνότητα ενισχύει τον αλυτρωτισμό στην περιοχή και άρα ενισχύει την αστάθεια” τόνισε.

Ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι μπαίνουμε σε περίοδο σκληρής πόλωσης η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πολώσει με την ελπίδα να συσπειρώσει ένα τμήμα των ψηφοφόρων του.

“Αυτό όμως έχει τεράστιο κόστος. Έχει κόστος για το πολιτικό σύστημα και τη λειτουργία του, αλλά κυρίως έχει κόστος για τη δημοκρατία μας”, επισήμανε.

Σχολιάζοντας τις προσχωρήσεις Τατσόπουλου και Θεοχάρη στη ΝΔ εκτίμησε ότι “πρόσωπα που έχουν πολιτικό λόγο, έχουν κοινές απόψεις με τη ΝΔ στα σημαντικά ζητήματα και είναι αποφασισμένα να δουλέψουν για να γυρίσει σελίδα η χώρα μας και να μπούμε σε ένα κύκλο ανάπτυξης και ευημερίας, προσθέτουν και δεν αφαιρούν”.

“Η ΝΔ είχε μεγάλες εκλογικές νίκες μόνον όταν προσέλκυε προσωπικότητες από το κέντρο και την κεντροαριστερά”, συμπλήρωσε….

Πηγή: https://www.newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.