Τράγκας: Απεδείχθη στην πράξη ότι τα πολύμηνα lockdowns κατέστρεψαν την εθνική οικονομία χωρίς να αναχαιτίσουν τον κορονοϊό

Τώρα οι «μαϊντανοί» λοιμωξιολόγοι τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν -Ακούστε την εκπομπή στο Mixcloud

Υγεία δεν υπάρχει χωρίς Ελευθερία. Υγεία δεν υπάρχει χωρίς εργασία, με απομόνωση και χωρίς και ανθρώπινη συναναστροφή. Η ομάδα των λοιμωξιολόγων συμβούλων του σημερινού πρωθυπουργού απέτυχε παταγωδώς και απεδείχθη στην πράξη ότι τα πολύμηνα lockdowns κατέστρεψαν την εθνική οικονομία χωρίς να αναχαιτίσουν τον κορονοϊό. Οι Έλληνες μεταβλήθηκαν σε ζόμπι, βυθίστηκαν σε ανείπωτη φτώχεια και αναξιοπρεπή διαβίωση, και υποφέρουν από τα αστυνομικά μέτρα του «εφιάλτη» Μητσοτάκη, χωρίς τελικά αυτό να εμποδίζει τον ιό και τις μεταλλάξεις του να διατρέχουν την ελληνική επικράτεια.

Η χώρα καταστράφηκε στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι «μαϊντανοί» λοιμωξιολόγοι γελοιοποιήθηκαν από τον ιό που απέδειξε ότι ακολουθεί τη διαδρομή του χωρίς να αναχαιτίζεται από τις ανοησίες των χρυσοπληρωμένων λοιμωξιολόγων. Η οικονομία της Ελλάδας καταστράφηκε και τα χρέη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα είναι «βουνά», γιατί το μνημόνιο και οι αθηνοκεντρικές κυβερνήσεις περιέκοψαν τις δαπάνες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δεν φρόντισαν την ανάπτυξή του, και επειδή επεδίωξαν να πηγαίνουν οι ασθενείς μόνο στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Βασίλης Κικίλιας και οι άλλοι διαψεύδονται πλέον από τα γεγονότα. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου lockdown. Περιορίστηκαν σε κάποιες ευεργεσίες ιδρυμάτων και πλουσίων και προσέλαβαν ελάχιστο προσωπικό σε σχέση με τις ανάγκες. Η αμέλειά τους όπως και οι επιλογές τους, σαφώς εγκληματικές, επιβάρυναν την ποιότητα χιλιάδων ανθρώπων λόγω αναστολής του 80% των τακτικών χειρουργείων. Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι υπεύθυνος για την μείωση του προσδόκιμου ζωής και για τους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων πολιτών στους οποίους δεν παρασχέθηκε η χειρουργική επέμβαση ή η κατάλληλη θεραπεία την ώρα που έπρεπε.

Τώρα οι «μαϊντανοί» λοιμωξιολόγοι, μπροστά στο θέαμα των ερειπίων της οικονομικής καταστροφής, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Ο κύριος Τσιόδρας, ο κύριος Σύψας, ο κύριος Μαγιορκίνης και άλλοι είναι υπόλογοι για την κατάσταση που, από πλευράς οικονομίας, θυμίζει πλέον τριτοκοσμική περιοχή. Είναι υπόλογοι για την υποβουλγαροποίηση της ελληνικής οικονομίας, τη διάλυση των χιλιάδων επιχειρήσεων εστίασης, του λιανεμπορίου και για τα εκατομμύρια ανέργων που δεν έχουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Οι κύριοι λοιμωξιολόγοι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έγιναν πάμπλουτοι από χορηγίες πολυεθνικών ή από το ελληνικό Δημόσιο. Πλούτισαν εξαιτίας της δυστυχίας των Ελλήνων, αξιοποιώντας την παντελή άγνοια αλλά και την πολιτική νοσηρότητα του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου. Έχουμε φθάσει πλέον στο σημείο οι γιατροί που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα του MEGAκαι του ΣΚΑΪ να προπηλακίζονται, επειδή λένε ότι «δεν πάει άλλο», «τα lockdowns απέτυχαν και πρέπει να ανοίξουν τόσο οι επιχειρήσεις εστίασης όσο και το λιανεμπόριο».

Η πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη απεδείχθη στην πράξη καταστροφικότερη από τον κορονοϊό. Ο άφρων και ιδιαίτερα νοσηρός ένοικος του Μαξίμου πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο, από το ένα έγκλημα στο άλλο. Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν να φάνε. Τα παιδιά δεν μαθαίνουν γράμματα. Ολόκληροι νομοί της χώρας έχουν βυθιστεί σε οικονομικό μαρασμό. Και εκατομμύρια Έλληνες επιθυμούν να απομακρυνθεί από την εξουσία ο «εφιάλτης» που αποπνέει και αναδίδει φασισμό και τυραννία. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο όσοι γιατροί βγαίνουν στην τηλεόραση, πλην του γνωστού κυρίου Εξαδάκτυλου, προφανώς παρενοχλούμενοι από πλήθος συγγενών και φίλων, να δηλώνουν ότι όλα τα lockdowns απέτυχαν.

Όλα τα μέτρα που πήρε ο Μητσοτάκης ήταν παρανοϊκά, ακραία και αστυνομικά. Απέβλεπαν μόνο στην φίμωση των ανθρώπων και όχι στην προστασία της υγείας τους. Πλήρωσε εκατομμύρια τα κανάλια για να τον αποθεώνουν. Προέβη σε πλήθος διώξεων κατά πολιτικών αντιπάλων του. Απαγόρευσε την είσοδο δημοσιογράφων ακόμη και στις καθημερινές ενημερώσεις του κύριου Τσιόδρα και προκάλεσε τη χλεύη και την ειρωνεία διεθνών μέσων ενημέρωσης. Είναι ο μόνος Έλληνας που μαζί με την οικογένειά του και τους στενούς συνεργάτες του διασκέδαζε και παραβίαζε τα υγειονομικά μέτρα τα οποία επέβαλε σε όλους τους Έλληνες,

Βλέπουμε τώρα την κυρία Ματίνα Παγώνη, τον κύριο Μανώλη Δερμιτζάκη, τον κύριο Νίκο Τζανάκη, τον κύριο Ηλία Μόσιαλο να λένε, ο καθένας με τον τρόπο του, ότι απέτυχαν όλα τα lockdowns. Βλέπουμε την περίφημη Επιτροπή των λοιμωξιολόγων που κατέστρεψαν την Ελλάδα να συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να δει αν και πόσο θα χαλαρώσουν τα μέτρα.

Την ίδια ώρα, παράλληλα με τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια, υπάρχουν και πολιτικές συγκρούσεις για το αν είναι καλό αυτό της AstraZeneca ή καλύτερο το γερμανικό της Pfizer/ BioNTech. Η Ευρώπη, η Βρετανία και η Αμερική συναγωνίζονται για το ποιος θα πουλήσει περισσότερα εμβόλια. Φυσικά απαγορεύεται η πώληση του ρωσικού Sputnik V ή του κινεζικού στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Ο βρετανικής επιρροής κύριος Μόσιαλος υπερασπιζόμενος το εμβόλιο της AstraZeneca δήλωσε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είχαν ούτε έναν εγκεφαλικό θρόμβο σε 11 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Αμερικανοί που θα παράγουν το εμβόλιο της Johnson and Johnson, λένε ότι είχαν μια χιλιάδα θανάτους από παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer/ BioNTech. Παράλληλα, στην Ευρώπη αποφασίζουν για το αν θα έχει ο καθένας μας υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού, και αυτό αποδεικνύει τα γιγαντιαία συμφέροντα των πολυεθνικών των φαρμάκων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε κατάσταση πανικού. Σύμφωνε με όσες μετρήσεις γίνονται χωρίς να ανακοινώνονται (στα συστημικά μέσα ενημέρωσης), η «μαύρη» ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει απωλέσει περίπου από 12 έως 14 μονάδες. Ο «μαύρος» ένοικος του Μαξίμου ψάχνει να βρει ημερομηνία κάπου τον Μάιο, αλλά σκέφτεται πώς θα το πλασάρει στην κοινή γνώμη, και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί στις εκλογές με αναλογική να είναι δεύτερο κόμμα ή και χειρότερα. Προβληματίζεται, επειδή αντιλαμβάνεται ότι ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος σε όλη την Ελλάδα. Οι πάντες είναι πλέον αντιμητσοτακικοί και εναντίον της χυδαίας οικογενειοκρατίας. Πληροφορίες διαρρέουν ότι κάπου κοντά στο Πάσχα ο κύριος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει πρόωρες εκλογές. Σίγουρα, όπως μαθαίνω, θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Η συντριπτική πλειοψηφία των Μακεδόνων, τα νησιά και η Κρήτη θα τον αποδοκιμάσουν καθολικά.

Πηγή: crashonline.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.