ΣΥΡΙΖΑ για Κυμπουρόπουλο-Ζαγοράκη: Η Ελλάδα μοιάζει με χώρα του Βίσεγκραντ, με κυβέρνηση ακραίας Δεξιάς

Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση των ευρωβουλευτών της, Θοδωρή Ζαγοράκη και Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε ψηφίσματα για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των αμβλώσεων στο ευρωκοινοβούλιο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο κ. Κυμπουρόπουλος ψήφισε κατά των αμβλώσεων και μετά την κατακραυγή η ΝΔ αναγκάστηκε να τον αδειάσει. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ζαγοράκης είχε ψηφίσει κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά την κατακραυγή πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αυτά που συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της στάσης της κυβέρνησης απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα», αναφέρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερο η Ελλάδα μοιάζει με χώρα του Βίσεγκραντ, όπου κυβερνούν κυβερνήσεις της ακραίας Δεξιάς», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.