Πανικός στο Μαξίμου από 3 κυλιόμενες την τελευταία εβδομάδα! 12 μονάδες κάτω τα ποσοστά!!!

Συναγερμός στην κυβέρνηση τα τελευταία 24ωρα! 12 μονάδες κάτω η κατάρρευση ήδη, από 3 κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που παράγγειλε το Μαξίμου σε 2 εταιρείες την τελευταία εβδομάδα. Η πραγματική εικόνα φαίνεται και από το ότι ενώ μέχρι τώρα όλα τα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού μάζευαν κατα ΜΟ 7000 reactions, (5 χιλ αρνητικά – 2 χιλ θετικά ), το τελευταίο για τη Νέα Σμύρνη ξεπέρασε τις 100 χιλ reactions με το 80% να τον αποδοκιμάζει!

Στο “Παλάτι” έχει χτυπήσει συναγερμός κυρίως από το οτι το 9%  φεύγει ακροδεξιά ενώ είναι κοινό μυστικό ότι ο Αντ.Σαμαράς πιέζεται πλέον από πολλούς βουλευτές και από αυτούς που κατατάσσονται στους καραμανλικούς,  να βγεί μπροστά. Μεγάλο κομμάτι των λεγόμενων “μετακινούμενων ψηφοφόρων”, που τον Ιούλιο του 19 πήγαν στη ΝΔ και της έδωσαν και την αυτοδυναμία, μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης δηλώνει αποστασιοποιημένο και καταγράφεται  ως αδιευκρίνιστη ψήφος σε αυτές τις μετρήσεις!

Στις ίδιες κυλιόμενες του Μαξίμου, καταγράφεται  σταθερή – ακόμα αργή – άνοδος των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εντυπωσιακή παρουσιάζεται και η διείσδυση του ΚΚΕ στις τάξεις νεαρών ψηφοφόρων, φοιτητών και σπουδαστών, ακόμα και σε αστικές-μεγαλοαστικές περιοχές, καθώς ξαναφουντώνει το σπουδαστικό-φοιτητικό κίνημα με όρους αντιπαράθεσης στους δρόμους και τις σχολές με την βίαιη κρατική καταστολή και την αστυνομία μέσα στα Ιδρύματα. Και όλα αυτά ενώ στα social media έχει πλέον σηκωθεί τσουνάμι κατά της κυβέρνησης αλλά και της μηντιοκρατείας στην παραπληροφόρηση, από τα συστημικά Μέσα της λίστας Πέτσα .#boycotgreekmedia.

Τέλος στο Μαξίμου πάγωσαν από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε η άρον άρον εξαγγελία το πρωί της Πέμπτης από τον Πρωθυπουργό των – δήθεν – 6 μέτρων στήριξης της οικονομίας, καθώς ήδη μεγάλες επαγγελματικές ομάδες με τεράστια κοινωνική αντιστοίχιση (εστίαση, δικηγόροι-νομικοί, ΜμΕ και εποχικοί) έχουν γυρίσει την πλάτη στην κυβέρνηση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.