Συντριβή Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τα μαύρα μαντάτα για τον πρωθυπουργό είχαν έρθει μετά την ανάρτηση του στο facebook, αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Όπου ακολούθησε καταιγισμό αρνητικών σχολίων και τεράστια επικράτηση των αρνητικών αντιδράσεων των χρηστών.

Σήμερα λοιπόν, προφανώς μετά από κάποια σκέψη, διότι το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας άργησε να ανέβει στον προσωπικό του λογαριασμό, έκανε το ίδιο.

Τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο τραγικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε 17.000 αρνητικές αντιδράσεις και μόλις 4000 θετικές. Όσο για τα σχόλια; Μαύρα χάλια. Υπενθυμίζουμε, ότι μιλάμε για facebook. Όπου η μεγάλη πλειοψηφία των λογαριασμών που αλληλεπιδρούν, ανήκει σε πραγματικούς χρήστες και δεν είναι τρολ όπως γίνεται στο Twitter.

Στα σχόλια οι θετικές προσεγγίσεις είναι μηδενικές. Αλλά ακόμα και στις αλληλεπιδράσεις, όπου πολύ πιο εύκολα μπορεί κάποιος να πατήσει like, το ποσοστό των θετικών αντιδράσεων είναι κάτω από 20%!

Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια απόκλιση μεταξύ των δημοσκοπικών ευρημάτων και των πρωτογενών αντιδράσεων του ελληνικού λαού;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.