Ανακουφίστηκε ο πρωθυπουργός με τις νέες δημοσκοπήσεις

Καταλυτικές για την ψυχολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχτηκαν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κυβερνών κόμμα να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τον ΣυΡιζΑ.

Μετά και την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, λόγω της κοινωνικής κατακραυγής για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και της απροθυμίας κορυφαίων στελεχών με τα οποία επικοινώνησε για να αντικαταστήσουν τον απελθόντα εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Η πίεση στα βουλευτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από αγανακτισμένους ψηφοφόρους που απαιτούσαν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη και σαφείς εξηγήσεις για το εάν ο πρωθυπουργός είχε προσωπική σχέση με τον Λιγνάδη, εάν δηλαδή ο ίδιος τον είχε προτείνει για την συγκεκριμένη θέση, είχε φτάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Η έκρηξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τοποθετήσεις επώνυμων για το θέμα αλλά και της περίεργης επιλογής της υπεράσπισης Λιγνάδη να τον ταυτίσει ευθέως με την κυβέρνηση και τις επιλογές της σε άσχετα θέματα, όπως π.χ το Ελληνικό εξελισσόταν σε κίνδυνο ακόμα και για την κυβερνητική συνοχή.

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις όμως, εγώ σαν μία ανάσα στον πρωθυπουργό και ανέβασαν την ψυχολογία του, διότι είδε πως παρά το σκάνδαλο Λιγνάδη και φυσικά την διαχείριση της πανδημίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, οι πολίτες εξακολουθούν να τον εμπιστεύονται. Παράλληλα φυσικά με το ψυχολογικό μασάζ από τους στενούς του συνεργάτες, που του τις παρουσίασαν, αναλύοντας τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.