Ένα πανίσχυρο σύστημα προστάτευε τον Λιγνάδη επί δεκαετίες!

Η έρευνα της δικαιοσύνης πρέπει να διερευνήσει και να ξηλώσει όλη την συμμορία που όπως διαφαίνεται είναι πανίσχυρη, προστάτευε τον Λιγνάδη και τους ομοίους του επί πολλά χρόνια και είχε τη δύναμη ακόμα και ένα διακόπτει αστυνομικές έρευνες που μάλιστα είχαν διεθνή χαρακτήρα. Και η έρευνα του Πέτρου Καρσιώτη στον Alpha επιβεβαίωσε την καταγγελία για την σκοτεινή υπόθεση το 2012.
Είναι πλέον οριστικό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε στο στόχαστρο έρευνας της ελληνικής αστυνομίας μετά από σοβαρές καταγγελίες για ύπαρξη συμμορίας παιδεραστών που εκμεταλλευόταν ανήλικα παιδιά, κυρίως από βαλκανικές χώρες. Η έρευνα αυτή σταμάτησε αιφνίδιος τον Μάιο του 2012. Όπου σύμφωνα με καταγγελίες, οι εμπλεκόμενοι απλά εξαφανίστηκαν σαν να είχαν ειδοποιηθεί για την έρευνα.

Η υπόθεση επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο και από ρεπορτάζ του Πέτρου Καρσιώτη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό και ξεκάθαρο. Ποιοι προστατεύουν εδώ και τόσα χρόνια τον Δημήτρη Λιγνάδη; Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες καταγγελίες επί σειρά ετών και να μείνει ατιμώρητος; Πιο πανίσχυρο σύστημα τον καλύπτει;

Ελπίζουμε η ελληνική δικαιοσύνη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να μην πτοηθεί από οποιασδήποτε μορφής πίεση. Η υπόθεση του 2012 είναι εξαιρετικά σοβαρή και θα πρέπει να αποτελέσει κι αυτή αντικείμενο της δικαστικής έρευνας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.