Κυρανάκης: Αυτοί φταίνε για τα lockdowns

Στις πορείες των «αριστερών» αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Όπως είπε, «δεν μπορεί απλά και μόνο επειδή είσαι αριστερός να παραβιάζεις τα μέτρα για τον κορωνοϊό, να σταματάς την καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας. Να πηγαίνουμε εξαιτίας σου σε ένα lockdown».

Τα μέτρα πρέπει να τηρηθούν, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ και να υπάρχει πρόληψη να μη γίνονται παραβιάσεις που έχουν μεγάλο ρίσκο για την υγεία.

Μιλώντας για το νομοσχέδιο της Παιδείας που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Κυρανάκης, σημείωσε ότι τηρήθηκε μια προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης.

Πρέπει τουλάχιστον 1-2 ελληνικά πανεπιστήμια να γίνουν πρότυπα, όπως είπε. «Να γίνονται υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακά αλλά και να συνεργάζονται τα ιδρύματα με την αγορά εργασίας. Να έχουν ανταπόκριση στις ελληνικές επιχειρήσεις», ανέφερε.

Πρόσθεσε, ότι δεν μας πειράζουν οι άλλες απόψεις, η βία όμως μας βρίσκει αντίθετους.

«Τα παιδιά μας να πάνε να πάνε σε ένα πανεπιστήμιο που θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους. Να ζήσουν μέσα σε αθλητικές δραστηριότητες και μορφωτικές εκδηλώσεις», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «δεν πρέπει να είναι μια εμπόλεμη κατάσταση, να μην έχει αντιπαραθέσεις βίας αλλά να εμπεριέχει σκέψη».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.