Σ.Βούλτεψη για την εντολή να μην παίξουν το γεύμα Κ.Μητσοτάκη τα ΜΜΕ: «Σιγά την είδηση»!

Στο έγγραφο το οποίο φέρεται να παραδόθηκε σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ και να τους ζητούσε να «θάψουν» το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία αναφέρθηκε η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη.

Η κα. Βούλτεψη χαρακτήρισε αυτό το έγγραφο ως «σιγά τη μεγάλη είδηση», κάτι το οποίο διεγείρει πολλά ερωτήματα για το πως μία εντολή σε δημοσιογράφους που θυμίζει καθεστώτα όπως αυτό της Βόρειας Κορέας μπορεί να χαρακτηριστεί ως «σιγά τη μεγάλη είδηση». 

Με ειρωνεία και υποτιμητικό τρόπο επιχείρησε η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη να υποβιβάσει την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ με έγγραφη οδηγία της έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι της ντροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

«Κυρία Βούλτεψη, γι’ αυτή μιλάτε εδώ και δέκα λεπτά όμως» εξερράγη η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη στο Open TV, όπου μιλούσε σε «παράθυρο» η βουλευτής της ΝΔ. Μάλιστα, η δημοσιογράφος σήκωσε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας για να διαβάσει την εντολή να θαφτούν τα επίμαχα πλάνα.

«Όταν δεν υπάρχουν ειδήσεις…» ακούγεται μάταια να προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση η Σοφία Βούλτεψη. Ωστόσο, τι πραγματικά έδειξε η ΕΡΤ δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε από τις απεγνωσμένες προσπάθειες της υφυπουργού Μετανάστευσης, ούτε από τα όσα υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.