Μητσοτάκης: Γη και ύδωρ στους μετανάστες

Νέο μήνυμα από την Καρδίτσα σε παράνομους: Σας θέλουμε εδώ…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για όσους εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και με πράξεις αλλά και με τις δηλώσεις του, όπως αυτή που έκανε το περασμένο Σάββατο στην Καρδίτσα. Ο κ Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συναντήθηκε με οικογένεια παράνομων μεταναστών, οι οποίοι του ζήτησαν νομιμοποιητικά έγγραφα. Και ο πρωθυπουργός όχι μόνο τους άκουσε, αλλά τους διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θέλει να μείνουν στην Ελλάδα.

Αυτές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως από την Ελληνική Λύση, η οποία κατακεραύνωσε τις δηλώσεις Μητσοτάκη με μια ανακοίνωσή της, στην οποία τον κατηγορεί ότι έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο αφελληνισμού της χώρας: «Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα απευθύνθηκε σε οικογένεια παράνομων μεταναστών που ζητούσαν νομιμοποιητικά έγγραφα λέγοντάς τους ότι “κι εμείς θέλουμε να μείνετε”! Επιβεβαιώνοντας έτσι, για ακόμη μία φορά, αυτό που λέει η Ελληνική Λύση: Σκοπεύουν να “μπολιάσουν” με παράνομους μετανάστες την ελληνική κοινωνία! Η Ελληνική Λύση διαμηνύει στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση να φέρουν πίσω τα 600.000 Ελληνόπουλα που οι ανίκανες κυβερνήσεις έδιωξαν στο εξωτερικό και να απελάσουν τους παράνομους μετανάστες, αντί να παραβιάζουν τον νόμο αφήνοντάς τους εντός Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε την αντικατάσταση του πληθυσμού που ονειρεύονται η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πάντως, η απάντηση Μητσοτάκη προς τους παράνομους μετανάστες δεν είναι η μόνη που δείχνει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Την περασμένη εβδομάδα κάτοικοι και φορείς του Εβρου, με τις έντονες διαμαρτυρίες τους, έκαναν φανερό το πρόβλημα που δημιουργεί η επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο του Εβρου. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης πλησιάζουν τα όρια του εθνικού εγκλήματος με την τοποθέτηση 2.000 παράνομων μεταναστών στα μετόπισθεν της πρώτης γραμμής άμυνας της πατρίδας.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και, από ό,τι φαίνεται, απέναντί τους δεν έχουν μόνο την κυβέρνηση, η οποία προχωρά ακάθεκτη τους σχεδιασμούς της, αλλά και τους τοπικούς άρχοντες, περιφερειάρχη και δημάρχους, οι οποίοι διάκεινται φιλικά στην επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου.

Πηγή:dimokratianews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.