Ανησυχία για τις συνεχείς εμφανίσεις του πρωθυπουργού με τα χέρια στις τσέπες

Ο ίδιος άνθρωπος που χαρακτήριζε το 2015 τον Αλέξη Τσίπρα ως «περιφερόμενο πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες», έχει μετατραπεί σε περιφερόμενο πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες, κυριολεκτικά!
Σήμερα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα είδαμε πάλι την θλιβερή εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα χέρια στις τσέπες. Γιατί πλέον δεν είναι εικόνα ψευτομαγκιάς ή ασέβειας, αλλά μία εικόνα που προκαλεί ανησυχία στους έλληνες πολίτες.

Μητσοτάκης τσέπες

Μιλάμε πλέον για μία κατάσταση που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική, ούτε καν με την επίκληση του ενδεχόμενου κακού χαρακτήρα του έλληνα πρωθυπουργού. Δεν είναι δυνατόν άγημα να σου αποδίδει τιμές, να επισκέπτεσαι Ίκαρους που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα και σε χαιρετούν και εσύ να προχωράς με τα χέρια στις τσέπες!

Ακόμα και μπροστά στις κάμερες, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται με τα χέρια στις τσέπες. Όταν αναγκάζεται να τα βγάλει για να χαιρετήσει κάποιον, αμέσως νευρικά τα τραβάει πίσω και τα ξαναβάζει στις τσέπες!

Μητσοτάκης Τρίκαλα τσέπες

Οι ειδικοί της γλώσσας του σώματος δίνουν μία γενική εξήγηση για τους ανθρώπους που εμφανίζονται με τα χέρια στις τσέπες. Ειδικά σε περίπτωση συζήτησης. Η τοποθέτηση των χεριών στις τσέπες, δείχνει έναν άνθρωπο με τεράστια ανασφάλεια, αλλά κυρίως έναν άνθρωπο που έχει κάτι να κρύψει. Αυτό τουλάχιστον είναι η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί.

Αυτή η εξήγηση φυσικά δεν αναφέρεται στην συμπεριφορά του έλληνα πρωθυπουργού, αλλά είναι μία γενική εξήγηση. Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βάζει τα χέρια στην τσέπη κατά την διάρκεια μίας συζητήσεις. Τα έχει συνεχώς στην τσέπη ακόμα και όταν περπατάει.

Μητσοτάκης για Τσίπρα τσέπες

Ας ελπίσουμε να μην θέλει να κρύψει κάποια νέα προσφυγή στο ΔΝΤ. Η μεγάλη ειρωνεία πάντως είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2015 σε συνέντευξή του, όταν διεκδικούσε την αρχηγία της νέας Δημοκρατίας, είχε χαρακτηρίσει τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «περιφερόμενο πρωθυπουργό με τα χέρια στις τσέπες»! Που να το φανταζόμασταν…

378A6B1C 642C 4DBC BCF2 C3D51C7C475F BE4EED68 5880 470B B0AF F7500427FA1C

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.