Απίστευτες διαρροές από το Μαξίμου για τον Σαμαρά!

Απαξιώνουν πλήρως την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τα εθνικά θέματα από το μέγαρο Μαξίμου. Δίνουν μάλιστα τελείως διαφορετική διάσταση για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να παρέμβει μέσω της καθημερινής αναφορικά με τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία και την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στα Σκόπια.

Σύμφωνα λοιπόν με το μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς κατάλαβε ότι δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια για τις επόμενες εκλογές, στο πλαίσιο της ανανέωσης του κόμματος που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βγήκε στο αντάρτικο!

Δεν είχε δηλαδή κάποια «πατριωτική αφύπνιση» ο τέως πρωθυπουργός, αλλά η συμπεριφορά του είναι στα πλαίσια της πολιτικής αυτοσυντήρησης, ώστε να πιέσει τον πρωθυπουργό να τον κρατήσει στα ψηφοδέλτια.

Υποτίθεται ότι αυτή η ανανέωση δεν αφορά μόνο τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τόσο την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη όσο και τον Κώστα Καραμανλή!

Αναμένεται τώρα να δούμε τι θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, γιατί αυτό που διαρρέεται από το μέγαρο Μαξίμου είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον διαγράψουν. Εάν τον διαγράψουν μπορεί να υπάρξει ρωγμή στην κυβέρνηση ενώ εάν τον αφήσουν να φωνάζει και απλούστατα δεν τον συμπεριλάβουν στις επόμενες εκλογές, τότε θα έχουν κάνει τη δουλειά τους αναίμακτα.

Άρα η μόνη δυνατότητα αντιδράσεις που έχει ο Αντώνης Σαμαράς είναι να αποχωρήσει τώρα και να πάρει όσες μπορεί μαζί του. Στο Μαξίμου πάντως γελάνε ακόμα και σκεπτόμενοι αυτό το ενδεχόμενο, αφού θεωρούν ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να πάρει μαζί του ούτε έναν βουλευτή!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.