Ενόχληση στο Μαξίμου για τα συνεχή χτυπήματα κεντροδεξιάς εφημερίδας

Θεωρίες συνωμοσίας και πίσω επιχειρηματικά συμφέροντα που συγκρούονται στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι αναλύσεις από την επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού αλλά και στενών συμβούλων του αναφορικά με τις συνεχείς επιθέσεις, (όπως τις χαρακτηρίζουν) της εφημερίδας «Καθημερινή» κατά της κυβέρνησης, θα μπορούσαν να είναι και σενάριο σε πολιτικό σήριαλ.

Η αναμπουμπούλα που επικράτησε τις τελευταίες ώρες, οφείλεται στο πρωτοσέλιδο χτύπημα της Καθημερινής κατά της κυβερνητικής πολιτικής που ενώ κρατά κλειστά τα σχολεία σκέφτεται να ανοίξει τα χιονοδρομικά κέντρα, αλλά και το διφορούμενό άρθρο του διευθυντή της, που θεωρήθηκε ως σαφής «οδηγία» για την αντιπολίτευση!

Κάποιοι εξ’αυτών που δημιουργούν την αναταραχή, προσπαθούν απλώς να πουλήσουν εκδούλευση στον πρωθυπουργό. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι προωθούν τα εξωφρενικά άρθρα τύπου Μωυσή, Τσιτάχ, Τσώρτσιλ και Ηρακλή, τα οποία έπειτα τα παρουσιάζουν στον πρωθυπουργό ως μεγάλες επιτυχίες! Αυτοί οι πολιτικά επικίνδυνοι άνθρωποι, θεωρούν ακόμα και την αυτονόητη προσέγγιση της πραγματικότητας, ακόμα και την καλόπιστη κριτική, ως «συνωμοσία» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού! Ένα επικίνδυνο φαινόμενο το οποίο θα έπρεπε να προβληματίσει κυρίως τον πρωθυπουργό, καθώς χωρίς κριτική μία κυβέρνηση συνεχίζει τυχόν λάθη της, ενώ η εξωφρενική επικοινωνιακή προστασία ποτέ δεν έφερε καλά αποτελέσματα σε ένα καθεστώς.

Υπάρχει όμως και η άλλη ομάδα που δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή είναι ορμώμενη από επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία είναι αντικρουόμενα και υποκινείται από έτερο εκδοτικό συγκρότημα με ισχυρή πρόσβαση στο Μαξίμου και συνεχή προσπάθεια να «αρπάξει» δουλειές από παντού, θεωρώντας ότι κατέχει πλέον την εξουσία, άρα όλοι πρέπει «να της τα σκάνε» για να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Συντονισμένα δημοσιεύματα κατά γνωστής εταιρείας δημοσίων σχέσεων που διαχρονικά αναλαμβάνει μεγάλες δουλειές και είναι εξαιρετικά κοντά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, δείχνει και τις προθέσεις τους.

Ο πρωθυπουργός μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως τηρεί ρόλο Ποντίου Πιλάτου.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.