«ΓΡΙΦΟΣ» ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΑΣ Καϊλή με το Κίνημα Αλλαγής

 

Το Newsbomb.gr σας μεταφέρει όλες τις συζητήσεις και τις ζυμώσεις που γίνονται με τη γνωστή Θεσσαλονικιά. Η ίδια η κ. Καϊλή απάντησε στη Χαριλάου Τρικούπη πως «δεν βρίσκει λόγο για να αλλάξει κόμμα».

Αυτό τουλάχιστον διαμηνύουν προς ώρας συνεργάτες της κυρίας Φώφης Γεννηματά όταν έφτασαν στα αυτιά τους διάφορες πληροφορίες ότι η Καϊλή ενδέχεται να κατέβει με άλλο κόμμα και όχι με το ΚΙΝ.ΑΛ. Να σημειώσουμε ότι οι φήμες ήθελαν την Εύα Καϊλή να πηγαίνει στη ΝΔ.

Ένα άλλο ζήτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι τι θα κάνει με το Δήμο της Θεσσαλονίκης. Σε ότι αφορά την πιθανή απάντησή της για το δήμο Θεσσαλονίκης θα την δώσει μετά την ερχόμενη Τρίτη, αλλά μάλλον -πάλι σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΙΝ.ΑΛ – δεν βρίσκει τη διεκδίκηση του δήμου ελκυστική υπόθεση, κάτι που αν επαληθευτεί τότε σημαίνει ότι θα επιθυμούσε τελικά να παραμείνει στην ευρωβουλή.

Όπως και να έχει η περίπτωσή της εξελίσσεται σε γρίφο και τελικά όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση που θα δώσει η ίδια, την Τρίτη, στη Φώφη Γεννηματά.

Η εμπλοκή θα είναι μεγαλύτερη αν η Γεννηματά έχει άλλη προσέγγιση στο θέμα της Ευρωβουλής. Τότε, η A’ Θεσσαλονίκης θα είναι μονόδρομος για την Καϊλή και θα πρέπει να κατέλθει ως υποψήφια στις εθνικές εκλογες.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.