ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ για μεταφορά συνολικά 33 μη νόμιμων μεταναστών

 

Συνελήφθησαν χθες (16-12-2018), στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τρείς (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 21 ετών και ένας 25χρονος ημεδαπός, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μεταφοράς και απόπειρας μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και τον 25χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κινούνται στην παρέβρια περιοχή των Κήπων, όπου μετέβησαν προκειμένου να παραλάβουν και να προωθήσουν στην ενδοχώρα, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Τελικά, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Αρδανίου, ο 31χρονος ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.