Κύριε Μητσοτάκη θα έχουμε Ίμια τύπου Σημίτη;

Το επεισόδιο νωρίτερα στα Ίμια, ξυπνά μαύρες μνήμες που ουδείς μας έχει λησμονήσει. Θεωρούμε αυτονόητο ότι σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να βρίσκονται σε συναγερμό, ειδικά από την στιγμή που στις Ηνωμένες Πολιτείες επικρατεί κλίμα ανωμαλίας και κενό εξουσίας.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι η στρατιωτική ηγεσία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο υπόγειο του Πενταγώνου. Αλλά και η πολιτική ηγεσία πρέπει να σπεύσει άμεσα. Μετά την τουρκική πρόκληση στα Ίμια η χώρα πρέπει να βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό.

Οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η Αμερική βρίσκεται σε μία κατάσταση χάους και κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει αύριο. Το πιθανότερο είναι να κινηθεί ακόμα και δίωξη κατά του προέδρου Τραμπ γεγονός που θα σημάνει διχασμό και πιθανό εμφύλιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι τούρκοι νωρίτερα έκαναν κίνηση στα Ίμια. Εμβόλισαν δύο ελληνικά σκάφη του λιμενικού. Οι τούρκοι δεν κάνουν τίποτα τυχαία, τίποτα από παλικαριά. Τα πάντα είναι μελετημένα.

Κύριε Μητσοτάκη, οι στιγμές είναι κρίσιμες, πρέπει να πάτε αμέσως στο κέντρο επιχειρήσεων για να συντονίσετε τις ενέργειες. Αχρείαστός να είστε, αλλά θα πρέπει να είστε εκεί. Όχι σαν τον άθλιο Σημίτη που τον έψαχναν με τις μπιτζάμες και τα ακουστικά τα ξημερώματα για να τον βρουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.